Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Prim-ministrul Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin împotriva Covid-19. Declarații după vaccinare

Publicat

Prim-ministrul Florin Cîțu a primit duminică, la ora 11.00, doza de rapel (booster) împotriva Covid-19, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

După vaccinare, premierul a făcut mai multe declarații în curtea spitalului.

Principalele declarații făcute de premierul Florin Cîțu: 

„Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin, recomandată de medici pentru a mă proteja de coronavirus. Încurajez pe toți românii, cei care nu s-au vaccinat ar trebui să se vaccineze. Ați văzut că majoritatea persoanelor care ajung în spital sunt persoane nevaccinate. (…)

Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne vaccinăm. Trebuie să ne gândim că ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru. (…)

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Vom asigura resursele necesare pentru toți cei care vor avea nevoie de îngrijiri medicale. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun – oare de ce trebuie să plătim noi pentru aceste iresponsabilități. Ce ar ajuta în această perioadă: ca liderii politici să se dezică total de aceste campanii anti-vaccinare. (…)

Campania de vaccinare a fost o campanie prin care noi am adus vaccinul către toți românii. În același timp, e nevoie de toată lumea și e nevoie ca noi toți să fim responsabili. Introducem și aceste măsuri cu certificat verde, vom vedea dacă acestea dau rezultate. Sunt măsuri care au fost folosite și în Uniunea Europeană. (…)

În acest moment în România s-a creat o coaliție a iresponsabililor, o coaliție bizară în care anti-vacciniștii stau la masă cu vacciniștii, pro-europenii cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor.

Acestă coaliție nu are un plan B pe care să îl prezinte românilor. Cei de la PSD nu vor să vină la guvernare, cei de la USR spun că ei vor cu cei pe care îi dau astăzi jos de la guvernare, ceea ce este iresponsabil, iar cei de la AUR nu vor nimic. Acestă coaliție trebuie să vină să ne spună ce vrea de la România. Ei sunt cei care vin marți să dea jos Guvernul României. Această coaliție a iresponsabililor în acest moment stau și fac aceste jocuri politice. Orice se întâmplă după ziua de marți este responsabilitatea celor de la USR, PSD și AUR.

PNL nu are ce discuta cu un partid care dă jos Guvernul, mai ales atunci când se asociază cu AUR, un partid extremist și cei de la PSD. Toate opțiunile sunt pe masă. (…)

Măsurile au fost adoptate după cum au fost propuse de specialiști, în funcție de cum a evoluat situația. Sunt foarte mulți oameni de bună credință în România care înțeleg această situație”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax