Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Prima ninsoare din această toamnă, la Bâlea Lac. Peisaj de iarnă timpurie pe Transfăgărășan

Publicat

Prima ninsoare din această toamnă s-a înregistrat duminică după-amiaza, la Bâlea Lac. Pe Transfăgărășan, în Munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, turiștii au fost surpriși de un peisaj de iarnă timpurile, cu temperaturi care s-au apropiat de zero grade Celsius.

Prima ninsoare din această toamnă la Bâlea Lac: Peisaj de iarnă la peste 2.000 de metri altitudine pe Transfăgărășan

Toamna nu a adus doar ploi și temperaturi scăzute, ci și primele ninsori. Duminică după-amiază, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, turiștii au fost surprinși de un peisaj spectaculos, care anunță iarna.

Pe Transfăgărășan, în Munții Făgăraș, zăpada a început să cadă, transformând peisajul de toamnă într-un tablou alb, cu temperaturi apropiate de zero grade Celsius.

Codul Portocaliu de ploi a adus primul strat de zăpadă

Avertizările meteo emise de meteorologi, care anunțau un Cod Portocaliu de ploi pentru județul Sibiu, s-au transformat rapid în zăpadă la altitudini înalte. În zonele montane, precipitațiile au devenit ninsoare, acoperind Bâlea Lac cu un strat subțire de zăpadă.

Astfel, turiștii și localnicii care au trecut prin zonă au avut parte de o imagine rară pentru această perioadă a anului, o iarnă timpurie la doar sfârșitul lunii septembrie.

Zăpada a creat un peisaj de poveste, fiind un motiv de bucurie pentru turiștii care au avut ocazia să vadă prima ninsoare a sezonului. Chiar dacă temperaturile s-au apropiat de zero grade, frumusețea Transfăgărășanului sub mantia albă a atras numeroase aprecieri, iar stratul fin de zăpadă a reușit să aducă o atmosferă specifică de iarnă.

YouTube video

Cu toate acestea, vremea rămâne instabilă, iar turiștii care intenționează să călătorească în zonă trebuie să fie pregătiți pentru condiții meteo schimbătoare.

Ninsorile din Munții Făgăraș sunt un semn că iarna se apropie rapid, în timp ce toamna își continuă drumul prin țară cu temperaturi tot mai scăzute și vreme capricioasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate