Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Prima ședință de lucru a Consiliului Local Alba Iulia, după alegerile locale. Partidele nu au ajuns la o înțelegere

Publicat

Prima ședință de lucru a Consiliului Local Alba Iulia, de după alegerile locale are loc luni, 26 octombrie în contextul în care partidele care sunt reprezentate în legislativul local nu au reușit să ajungă la o înțelegere între ele nici cu privire la alegerea celor doi viceprimari, nici cu privire la modul în care vor colabora. 

Într-un comunicat de presă transmis luni, 26 octombrie, ”Alianța USR- PLUS anunță că discuțiile pentru formarea unei majorități în Consiliul Local Alba Iulia care să permită alegerea viceprimarilor și susținerea proiectelor importante pentru oraș nu s-au încheiat.

În același timp, discuțiile cu Partidul Național Liberal au ajuns într-un impas în condițiile în care PNL Alba insistă pentru obținerea ambelor posturi de viceprimar, mai spun cei de la USR PLUS.

De cealaltă parte, în opinia liberalilor, și cei de la USR PLUS au solicitări ”exagerate”.

Spre exemplu, cere ”retragerea din Consiliul Local a celor care au făcut parte din vechea conducerea administrativă”.

Mai clar, cel vizat este fostul candidat la primărie din partea PNL, Voicu Paul, pe care cei de la USR și PLUS nu-l mai vor în consiliul local și nici într-o eventuală funcție de viceprimar.

Cu toate acestea, negocierile continuă inclusiv cu PSD.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pisi

    luni, 26.10.2020 at 13:53

    Cică „negocieri”… Mai potrivite ar fi totuși nemuritoarele „daraveli de clopotniță” demne de Caragiale. Nimic nou la orizont și din păcate speranțele multora se vor stinge. Cu asemenea ciorovăieli de tarla orice inițiativă va înțepeni în proiect.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate