Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Protest la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni. Se cere deschiderea unității medicale. DSP anunță un control de urgență

Publicat

Un protest la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni are loc luni 13 iulie, față de conducerea instituției. 

Manifestarea este organizată de mai mulți medici, dar și de câțiva pacienți. 

UPDATE: DSP a dispus de urgență un control

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a transmis un punct de vedere cu privire la situația de acolo.

Ca urmare a situației prezentate în spațiul public, privind posibile abateri de la legislație și normele de lucru în cadrul Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, am dispus de urgență un control al inspectorilor sanitari la aceasta unitate medicala.

Nu suntem dispuși să toleram abateri de la lege. Rezultatele controlului și eventualele sancțiuni vor fi făcute publice zilele următoare” a transmis Alexandru Sinea.

Medicii şi pacienţii solicită demisia managerului Constantin Bar şi a directorului medical, Dumitru Corpodean, potrivit adevărul.ro.

Un reprezentant al medicilor susţine că unitatea medicală se poate redeschide pentru bolanvi, însă conducerea refuză acest lucru.

”Mi s-a luat dreptul la muncă, lucrez în mod ilegal, în forţă, fiind mereu băgat şi scos în concediu de odihnă. Toţi cei pe care i-am consultat am făcut-o ilegal. Inclusiv pe mama domnului primar. Am făcut demersuri la primărie şi nu mi s-a răspuns în niciun fel. Toate plângerile care s-au făcut în legătură cu comportamentul execrabil al domnului Bar, l-au lăsat rece pe domnul primar”, a spus unul dintre medicii care a organizat şi participă la protest.

Video-ul live este transmis pe o pagina de Facebook – ”Evoluție în instituție”.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax