Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Reîncep spectacolele cu daci, romani și gladiatori, la Alba Iulia. Sute de oameni prezenți la prima reprezentație

Publicat

La Alba Iulia a reînceput sezonul reenactment-ului istoric. După o pauză pe perioadă de iarnă, dacii și romanii au revenit în Cetatea Alba Carolina. 

Este vorba despre trupa de reenactori istorici a Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, care de mai bine de 10 ani activează în oraș.

Prima reprezentație din anului 2023, la Alba Iulia are loc vineri, 21 aprilie de la ora 18.00, lângă Poarta a IV-a a Cetății.


Dacii, trupele romane, gladiatorii și dansatoarele vor încânta publicul din Alba Iulia pe toată durata sezonului turistic.

Garda Apulum va fi prezentă în fiecare zi de vineri, de la ora 18.00, doar în luna aprilie, apoi începând cu luna mai până în septembrie, de la ora 19.00, în locația deja cunoscută de spectatori, la Poarta a IV-a a Cetății.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax