Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: S-a deschis Târgul de Crăciun de la Alba Iulia. Cum este atmosfera de sărbători în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Târgul de Crăciun de la Alba Iulia s-a deschis luni seara pe o ploaie torențială. În șanțurile de pe Latura de Vest a Cetății Carolina, dar și în Piața Cetății au fost făcute amenajări menite să completeze atmosfera sărbătorilor de iarnă în oraș.

În deschiderea târgului, corul de copii ”Theotokos” a prezentat un mini-concert de colinde. Copiii au cântat colinde în ploaie.

În șanțurile de pe Latura de Vest a Cetății se află patinoarul, căsuțe cu produse de sezon, un brad de 8 metri împodobit și locații de distracție pentru cei mici.

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic până la ora 21.00, iar accesul este liber, cu respectarea normelor de protecție sanitară, printre care portul măștii și distanțarea. Nu este necesar Certificat verde pentru că nu sunt spații amenajate pentru servirea mesei.

În piața Cetății din Alba Iulia, a fost instalat un alt brad și cupola de luminițe.

Patinoarul – program și închiriere patine

La patinoar, programul este de luni până duminică, de la ora 12.00 la 21.00, cu ultima intrare la 20.00.

Intrarea este gratuită de luni până vineri, de la ora 12.00 la 14.00. Tariful este de 15 lei/oră. Închirierea patinelor costă 10 lei, iar ursulețul ajutător – 15 lei.

În Piața Cetății, locul unde până acum doi ani a fost amenajat Parcul lui Moș Crăciun se află un brad artificial și cupola de lumini.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax