Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Sărbătoare la sediul USR PLUS Alba. Candidatul Alianței, Gabriel Pleșa a câștigat funcția de primar la Alba Iulia

Publicat

Sărbătoare la sediul USR PLUS Alba, după ce candidatul Alianței, Gabriel Pleșa a câștigat funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

La sediul organizației s-au adunat liderii Alianței, unde au realizat o numărătoare paralelă a voturilor din fiecare secție.

VEZI și HARTA: REZULTATE alegeri locale în județul Alba. PRIMARII care vor conduce localitățile, în următorii patru ani. PROCENTE

Pierderea municipiului Alba Iulia de către administația liberală înseamnă sfârșitul unei perioade de 25 de ani de dominație a lui Mircea Hava în oraș.

În timp ce la sediul USR era mare veselie, la PNL, liniște deplină. Liberalii simțeau încă de primele ore de la închiderea urnelor că vor pierde alegerile. Rezultatele primite din primele două secții de votare, deși erau în favoarea lui Paul Voicu, erau strânse și neliniștitoare.

După primirea rezultatelor din primele zece secții de votare, rezultatele din numărătoarea paralelă au devenit din ce în ce mai greu de obținut.  La ora 23,00 presa a părăsit sediul PNL, din cauză că nimeni nu mai dădea nicio informație despre rezultatele numărătorii paralele de la Alba Iulia.

La momentul acela din aproape 25 de secții între Voicu Paul și Gabriel Pleșa era o diferență de 200 de voturi în favoarea candidatului USR-Plus. Embargoul și intoxicarea a continuat și în rândul conducerii partidului.

După miezul nopții, în timp ce numărătoarea paralelă a USR arăta o diferență de 650 de voturi în favoarea lui Gabriel Pleșa, la un număr de 46 de secții de votare din 50 la sediul PNL liderii partidului primeau date liniștitoare în care diferența dintre cei doi candidați era de numai 100 de voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Gaby69

    luni, 28.09.2020 at 01:23

    Voicu e ocupat momentan. Se gândește ce să facă….să negocieze cu Pleșa sau să pună pe foc arhiva…

  2. Razvan

    luni, 28.09.2020 at 02:51

    Voicu își curata lanternele sa și facă lumina în problemele ce le avea

  3. Ionel

    luni, 28.09.2020 at 07:29

    Să vedem pe cine mai „execută” HAVA acum.

  4. dolfi

    luni, 28.09.2020 at 08:40

    exPNL + ALDE junior si alti cativa trepadusi = PCR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax