Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Senatorul Călin Matieș trece de la PSD Alba, la AUR. Pleacă de la social democrați după un conflict cu Victor Negrescu

Publicat

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, trece la AUR. Acesta a ales să plece din partidul în care intrase în urmă cu aproape patru ani, din cauza unui conflict cu europarlamentarul Victor Negrescu. 

La conferința de presă organizată vineri la Alba Iulia sunt prezente câteva zeci de persoane. La eveniment este prezent și deputatul AUR, Dan Tanasă.

Matieș, candidatul anunțat la PSD Alba Iulia merge în partidul condus de George Simion, după o decizie pe care a luat-o în cursul acestei săptămâni.

Pentru alba24.ro, Matieș a precizat că momentan, proiectul pe care îl are cu partidul lui Simion este să fie în continuare candidatul AUR pentru Primăria Alba Iulia.

De asemenea, alături de Matieș au mai trecut în AUR și mai mulți membri din organizația locală.

Matieș expune motivele pentru care a făcut alegerea să treacă la formațiunea condusă de Simion, într-o conferință de presă susținută, vineri, 10 noiembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 10.11.2023 at 13:33

    Ai început ca Geoană, dar peste patru ani pe unde te vezi, vorbind ca azi. Ai devenit traseist şi aşa vei rămâne, de acum încolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax