Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Spectacol cu 130 de DRONE la Alba Iulia, în încheierea festivalului Alba Fest 2022

Publicat

Cel puțin 130 de drone vor lumina pe cerul Cetății Alba Carolina, duminică seara, în încheierea festivalului Alba Fest 2022 ( momentul  02:34:00 din video de mai sus).

Timp de trei zile, albaiulienii i-au putut vedea și asculta pe Grasu XXL, Olivia Addams, Noaptea Târziu, Connect-R, Spike, Cargo, Compact Paul Ciuci, Celelalte Cuvinte, The Puzzles și DJ Project X Ana Baniciu.

Spectacolul de animație cu drone este realizat de cel puțin 130 de drone luminoase. Momentul are o durată de minim 10 minute iar dronele se vor ridica la o înălțime maximă de 100 m.

Coregrafia se desfășoară pe o coloană sonoră corelată cu evenimentul. Filmarea poate fi văzută la finalul concertului Cargo.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    luni, 13.06.2022 at 15:20

    RUSINE primarie si primarului pentru organizarea de toata jena referitor la spectacolul cu drone programat la ora 23 si tinut la ora 2.34, rusine ca au dezamagit atatia copii care au vrut sa asiste la acel spectacol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax