Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

LIVE VIDEO: Unitățile de învățământ din Alba, verificate de autorități înainte de începerea anului școlar. Stadiul de pregătire

Publicat

Autoritățile din Alba prezintă vineri, 6 septembrie, la sediul Prefecturii Alba, stadiul de pregătire al unităților de învățământ preuniversitar din județ în vederea începerii noului an școlar 2024-2025.

Ca urmare a verificărilor în teren a stadiului de pregătire al unităților de învățământ preuniversitar din județ, în vederea începerii noului an școlar 2024-2025, prefectul Nicolae Albu a convocat joi o ședință de lucru în care au fost analizate rezultatele evaluărilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului – Județul Alba, toate unitățile de învățământ sunt pregătite să își primească elevii în condiții de siguranță și conformitate cu normele în vigoare.

La conferința de presă organizată vineri la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba participă prefectul Nicolae Albu, inspectorul școlar adjunct al ISJ Alba, Dan Cherecheș, directorul DSP Alba, Alexandru Sincea, adjunct al șefului IPJ Alba, cms. șef Mihai Rus, inspectorul șef al ISU Alba, col. Ovidiu Costea și adj. al IJJ Alba, col. Cosmin Jurcoveț.

Șapte unități de învățământ din Alba nu au autorizație sanitară

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, din cele 440 de unități de învățământ de la nivelul județului, șapte nu au autorizație sanitară.

„Dacă vorbeam acum câțiva ani de peste 1.500 de copii care învățau în unități de învățământ neautorizate, acum mai vorbim de 115 copii la nivelul județului, dintre care 22 de copii învață într-o unitate neautorizată ca urmare a relocării pentru modernizare”, a precizat directorul DSP Alba.

Material în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate