Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vacccinarea la centrul drive-thru din Alba Iulia. Tombola cu premii. Acțiunea de imunizare va continua weekendul viitor

Publicat

Acțiunile de vaccinare la centrul drive-thru din Alba Iulia s-au încheiat duminică seara, după trei zile în care oamenii au putut fi imunizați direct în mașină.

Vineri și sâmbătă s-au vaccinat în această locație 444 de persoane, iar duminică alte 270. În total, centrul drive-thru a fost ales de 714 persoane.

UPDATE 1: Weekendul viitor va fi a doua etapă a ”Maratonului Vaccinării” din Alba Iulia – sâmbătă și duminică: Piața Cetății, acompaniament de muzică clasică  live – a completat primarul Gabriel Pleșa, duminică seara.

UPDATE: Primarul Gabriel Pleșa a anunțat că vaccinarea la centrul drive-thru va continua și în weekendul viitor (de vineri până duminică). ”Încercăm să-i încurajăm pe cetățeni să se vaccineze aici”, a spus primarul.

La finalul acțiunii din acest weekend a fost organizată o tombolă cu premii pentru cei care s-au vaccinat la drive-thru.

Premiile:

Premiul 1: Smart TV – LG – 123 Cm – 4K
Premiul 2: Aspirator Vertical BOSCH
Premiile 3-5: Boxă portabila Well

De asemenea, pentru primele 100 de persoane care au venit vineri, sâmbătă și duminică la Centrul de Vaccinare Drive Thru, a fost pregătit câte un tichet gratuit pentru spălarea exteriorului autoturismului. În total sunt 300 de astfel de premii, suportate de un om de afaceri care a ales să rămână anonim.

Vaccinarea în centrul drive-thru s-a făcut fără programare, doar cu buletinul, de către echipe mobile de voluntari, medici și asistenți de la Spitalul Județean de Urgență Alba și Direcția de Sănătate Publică.

Imunizarea a fost disponibilă cu vaccin Pfizer.

UPDATE: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a anunțat, duminică seara, bilanțul vaccinărilor la maratoanele din județ.

”Peste 2.500 de persoane vaccinate la maratoanele organizate în județul Alba în weekend. Mulțumiri administrațiilor publice locale, colegilor din echipele de vaccinare, Crucii Roșii, ISU, personal MAPN , sponsorilor și cel mai important populației din județ, care a înțeles importanta vaccinarii. Acțiunile vor continua!”, a precizat Alexandru Sinea.

Situația pe zile și localități:

Vineri, 14 mai – 534 persoane vaccinate

Alba Iulia drive-thru:  216

Sebeș: 216

Teiuș: 102

Sâmbătă, 15 mai – 628 persoane vaccinate

Alba Iulia drive-thru:  228

Sebeș: 222

Cugir: 178

Duminică, 16 mai – 1.405 persoane vaccinate

Alba Iulia drive-thru: 270

Blaj: 804

Sebeș: 180

Cugir: 151

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax