Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LIVE VIDEO – Viorica Dăncilă: Am primit o invitație la dezbatere din partea TVR, pe care o voi accepta. Ce face Iohannis?

Publicat

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, îi lansează o nouă provocare lui Klaus Iohannis, la mai puțin de oră de la conferința de presă a acestuia.

Dăncilă a anunțat că a primit o inviație din partea TVR, pentru o dezbatere electorală care să fie preluată de toate celelalte televiziuni. 

Principalele declarații pe această temă:

  • ”Am primit din partea TVR o invitație pe care eu am acceptat-o. Mi se pare corect ca acest eveniment să fie la TVR, ca să fie văzut de toți românii. Îl invit în acest weekend pe Klaus Iohannis la dezbatere la TVR. Îî voi da de pe acum subiectele, să aibă timp să pregătească răspunsurile”
  • ”Poate ne spuneți motivul de a participa la o dezbatere cu mine. Este teama de eșec sau disprețul față de români?”
  • ”De ce nu ați participat la nici o emisiune televizată în 5 ani de mandat și nu ați dat nici un interviu?” 

PSD a transmis preşedintelui-director general al TVR, Doina Gradea, printr-o scrisoare semnată de Lia Olguţa Vasilescu, în calitate de coordonator al campaniei electorale a PSD, propunerea de organizare a unei dezbateri electorale între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis pe data de 17 noiembrie.

De asemenea, în scrisoare se menţionează că Viorica Dăncilă va accepta să participe la o dezbatere şi în oricare altă zi din campanie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax