Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Viorica Dăncilă, atacuri la Klaus Iohannis în conferință de presă. Val de cacofonii în replica pentru candidatul PNL

Publicat


Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, care este candidat la alegerile prezidenţiale, susţine o conferinţă de presă, vineri seară, la sediul partidului din Soşeaua Kiseleff.

DigiFM.ro : discursul candidatului PSD a fost plin de greșeli și dezacorduri gramaticale.

„Cred că trebuie să vină în faţa românilor şi să vorbească de activitatea sa, chiar dacă acest lucru nu va dura mai mult de 10 minute (…) Aceste refuzuri sunt îngrijorătoare pentru soarta țării.

(…) Avem la putere nişte aroganţi: un președinte arogant, minștri aroganți, miniștrii care nu pot să le demonstreze.

De aceea am hotărât ca miniştrii din cabinetul Dăncilă să-i cheme le dezbatere pe miniştrii din cabinetul Ludovic Orban Unu, din dinastia Iohannis. Pentru că este important să știm adevărul și să spunem ce am făcut noi și ce au făcut acești oameni“, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Lupta bolnavă cu PSD, singura miză a candidatului Iohannis, singurul lucru pe care îl are în vedere fiind dispariția PSD, exterminarea acestui partid.

Atunci ne întrebăm: dacă mâine nu va fi de acord cu USR, PMP, UDMR, va vrea să dispară și aceste partide? Cred că este lupta cu cetățeanul. 

Un președinte în funcție trebuie să vorbească despre ce a realizat în cei cinci ani de mandat, despre proiectele de viitor. Nu despre ceea ce știe mai bine: să împartă România în buni și răi. (…) Mă așteptam astăzi ca candidatul Iohannis să dea explicații pentru refuzul dezbaterii, o dezbatere necesară, o dezbatere care arată responsabilitate.

Mă așteptam astăzi ca candidatul Iohannis să de explicații pentru declarațiile lui Rareș Bogdan. Am văzut că în 2014 atunci când Klaus Iohannis l-a avut contracandidat pe Ponta s-a ales cu dosare penale. Pentru Dan Barna vedem aceleași lucruri”, a spus Viorica Dăncilă la sediul PSD.

Fostul premier al României a criticat discursul președintelui Klaus Iohannis de la Baia Mare, subliniind că este un discurs antidemocratic, antieuropean și extremist. 

„Lupta cu PSD este singura miză a candidatul Iohannis, singurul lucru pe care îl are în videre este dispariția PSD. Dacă mâine nu va fi de acord cu USR, PMP, UDMR, va dori dispariția acestor partide de pe echișerul politic?”,a declarat Viorica Dăncilă, vineri seară la sediul PNL.

„Cred că acest discurs electoral pe care îl are Klaus Iohannis nu aduce nimic bun românilor. (…) Refuzuri sunt îngrijorătoare însă pentru soarta ţării. Românii se tem pentru ziua de mâine, românii se tem că dacă nu sunt de acord cu ceea ce spune candidatul Iohannis mâine – poimâine li se flutură în faţă şi lor cătuşele.

Noi vrem să trăim într-o ţară liberă, în care fiecare să aibă dreptul la libera exprimare, într-o ţară în care democraţia să fie consolidată, într-o ţară în care să nu vedem abordări extremiste.

Avem la putere niște aroganţi, un preşedinte arogant, miniştri aroganţi, miniştri care vin cu acuzaţii pe care nu pot să le demonstreze. De aceea am hotărât ca miniştrii din Cabinetul Dăncilă să îi cheme la dezbatere pe miniştrii din Cabinetul Ludovic Orban 1 din dinastia Iohannis, pentru că este important să ştim adevărul, este important să spunem ce am făcut noi şi ce vor să facă aceşti oameni care în fiecare zi dau vina pe greaua moştenire, dar nu vin cu nimic bun pentru oameni”, a afirmat Dăncilă.

”Voi iniția un referendum astfel încât președintele României să nu mai aibă imunitate și pentru a realiza eu promisiunea făcută în 2014 de Klaus Iohannis. Așa cum am fost premier un an și nouă luni și nu am avut imunitate, consider că nici președintele nu trebuie să aibă, a precizat candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Fostul premier a adăugat că foștii miniștri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe miniștrii din „Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis”, pentru că aceștia vin cu acuzații la fostul Executiv pe care nu le pot susține.

!Avem la putere niște aroganți, un președinte arogant, miniștrii aroganți care vin cu acuzații pe care nu le pot susține. Astfel, foștii miniștri PSD îi vor chema la dezbateri pe miniștrii din dinastia Orban I Iohannis. Și pentru că am vorbit de discursul candidatului Iohannis, spunea cu mândrie că nu va tăia pensii și salarii, dar domnule Iohannis vrem să spuneți românilor că veți crește salariile din 2020. România nu are nevoie de un președinte dictator ci de unul mediator, a insistat Viorica Dăncilă.

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Vlad Botoș deschide primul cabinet de europarlamentar la Alba Iulia, înaintea liberalilor Hava, Motreanu și Bogdan

Publicat

Europarlamentarul Vlad Botoș își deschide sâmbătă, 14 decembrie, un europarlamentar la Alba Iulia. Este primul (și poate singurul) membru al Parlamentului European care face acest lucru. Aceasta cu toate că PNL are trei europarlamentari cu legătiuri vechi în județ: Mircea Hava, fost primar longeviv la Alba Iulia, Dan Motreanu, fost membru marcant al organizației județene […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Familie implicată într-un accident grav, le ieșire de pe Autostrada Vestului. Un mort și trei răniți, printre care 2 fetițe

Publicat

Grav accident de circulație la ieșire de pe Autostrada Vestului, în județul Timiș. Un om și-a pierdut viața, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Persoanele implicate în accidentul de sâmbătă, de lângă Pișchia, sunt rude, potrivit polițiștilor. Cei doi copii […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Mizerie în loc de apă potabilă, la robinetele unor locuitori din Alba Iulia. ”Unde sunteți autorităților?”

Publicat

Apă murdară la robinetele albaiulienilor. Un cititor Alba24 a transmis un video înregistrat sâmbătă, în care se observă că pe țeava pe care ar trebui să curgă apă potabilă, curată și bună de băut, așa cum este taxată de operator, curge un fel de mâl maro.  ”Vi se pare normal să plătim o astfel de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat necunoscut, găsit mort în apropierea bisericii din cartierul Tolstoi din Alba Iulia. Se întorcea de la cumpărături

Publicat

Un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă în jurl orei 10.00, în zona Bisericii Ortodoxe din cartierul Tolstoi din Alba Iulia, a anunțat un cititor Alba24. Acesta fusese cu bicicleta la cumpărături, după obiectele pe care le avea în bagaje. Nu avea însă acte asupra lui, astfel încât nu se știe cine este. Un echipaj […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate