Connect with us
Publicitate

CUGIR

LIVE VIDEO: Viorica Dăncilă la ”Toamna Cugireană”. Tur al standurilor și întâlnire cu membrii și simpatizanții partidului

Publicat

Viorica Dăncilă a mers sâmbătă la Cugir, la sărbătoarea denumită ”Toamna Cugireană”. Aceasta a făcut un tur rapid al standurilor și s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții partidului. 

Însoțită de liderii PSD Alba și de miniștri, Viorica Dăncilă a durmat un traseu precis, oprindu-se din loc în loc pentru a vorbi cu oamenii. 

UPDATE: 

Aceasta s-a aflat în județul Alba pentru a participa la conferința filialei Alba a partidului, în cadrul căreia Ioan Dîrzu a fost reales președinte. 

Un protestatar care avea un mesaj pentru primu-ministru nu a reușit să treacă de cordonul de jandarmi și a fost oprit la o distanță semnificativă. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nicolae Daniel Marginean

    sâmbătă, 21.09.2019 at 19:35

    Chiar nu le este rușine sa se plimbe cu atâta nonșalanță printre oamenii simpli prin care iau mințit și îi vor mai minții.
    Jeguri. (de oameni)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax