Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Volei Alba Blaj – VK Prostějov (Cehia), meci pentru calificarea în semifinalele Cupei Challenge la volei feminin

Publicat

Volei Alba Blaj joacă joi pentru calificarea în semifinalele Cupei Challenge la volei feminin. Campioana României întâlnește, de la ora 17:00, formația VK Prostějov volejbal (Cehia), în Sala Transilvania din Sibiu.

Vezi pe Facebook AICI: facebook.com/www.Alba24.ro

Campioana României s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Cupei Challenge, după victoria, scor 3-0 (25-19, 25-10, 25-22), în fața echipei spaniole Sanaya Libby`s La Laguna.

Reamintim faptul că meciurile Grupei 1 din optimile și sferturile de finală ale Cupei Challenge sunt organizate de către CSM Volei Alba Blaj, în Sala Transilvania din Sibiu. La acest turneu participă trei echipe: Volei Alba Blaj (România), Sanaya Libby`s La Laguna (Spania) și VK Prostejov (Cehia).

FC do Porto (Portugalia) a anunțat că nu mai vine la acest turneu, astfel încât VK Prostejov a obținut deja calificarea pentru meciul din sferturile de finală, programat joi.

Meciurile se dispută fără prezența spectatorilor și sunt transmise live, pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 10.12.2020 at 18:16

    Nici una dintre echipe nu se ridica la nivelul echipei din Targoviste. Sa nu uitam ca este competitia a treia din Europa. Oricum batalia se va da intre Blaj si THY din Turcia, celelalte nu conteaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax