Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ziua Jandarmeriei Române. Exerciţii demonstrative cu câini de serviciu şi tehnică, la Alba Iulia

Publicat

Jandarmii din Alba sărbătoresc astăzi, alături de colegi din țară, 168 de ani de la înființarea instituției. Cu această ocazie, în Piața Cetății din Alba Iulia se desfăşorară mai multe evenimente.

Este ceremonie militară cu ocazia avansărilor în gradul următor înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se prezintă tehnica de luptă, de intervenție și auto specifică detașamentului mobil, iar jandarmii oferă şi exerciţii demonstrative, cu câinii de serviciu.

De asemenea, cadrele serviciului resurse umane oferp detalii referitoare la oferta educaţională a Jandarmeriei Române, respectiv condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a fi admişi în instituţiile de învăţământ.â

În fiecare an, în 3 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române, una dintre instituţiile statului ce are ca misiune prioritară asigurarea şi restabilirea ordinii şi liniştii publice pe întreg teritoriul României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax