Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Livia Mureșan este noul viceprimar al municipiului Blaj. A fost aleasă cu 15 voturi pentru și 2 împotrivă

Publicat

Livia Mureșan a fost aleasă în funcția de viceprimar a municipiului Blaj în ședința ordinară a Consiliului Local de marți. Aceasta a preluat postul după ce Liviu Basaraba a demisionat din cauza problemelor de sănătate.

Livia Mureșan a fost aleasă în funcția de viceprimar al municipiului Blaj cu 15 voturi pentru și 2 împotrivă din totalul de 17 voturi exprimate.

„Având în vedere ca sunt prima femeie aflată într-o funcție publică la Blaj după Revoluție, simt că trebuie să demonstrez că încrederea acordată de domnul primar Rotar a fost una întemeiată. Mulțumesc colegilor pentru vot și sper ca activitatea mea în Primărie să aducă plus-valoare ”, a declarat Livia Mureşan.

Aceasta a fost aleasă consilier local din partea Partidului Democrat Liberal la alegerile locale din iunie 2012, fiind la al doilea mandat. Are 53 de ani, este profesor de geografie la Colegiul Național I.M.Clain și, până anul trecut, timp de 18 ani, a fost directorul Școlii Generale P.P.Aron.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax