Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dragnea s-a PREDAT la Penitenciarul Rahova. Diversiune și cursă nebună prin București cu o mașină ”momeală”

Publicat

s

UPDATE: Liviu Dragnea a intrat pe porțile penitenciarului Rahova, adus de o mașină a poliției, după o diversiune și o cursă nebună prin București, cu ziariștii pe urme.

Dragnea va fi încarcerat și își va petrece următorii trei ani și șase luni în închisoare, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.dragnea rahova

UPDATE: Circ în București! Dragnea se joacă cu presa în ziua condamnării. După ce o mașină  a creat o diversiune și o cursă nebună prin București, o a doua mașină, a ieșit de la reședința lui Liviu Dragnea. Este vorba despre un Duster negru, de asemenea cu geamurile acoperite. Cert este că deocamdată nimeni nu știe unde este cu adevărat președintele PSD.

dragnea

Alba24 a obținut o fotografie cu mașina în care se află, cel mai probabil, Dragnea. Fotografia a fost făcută în urmă cu câteva minute pe Podul Basarab din București.

d

Informația se confirmă. Liviu Dragnea a plecat cu o a doua mașină, după ce prima mașină  care plecase de la reședința sa s-a dovedit a fi o momeală pentru televiziuni. Surse oficiale au declarat că Dusterul aparține Poliției Capitalei.

s

Primele imagini cu acesta au fost publicate de G4Media.ro

Știrea inițială: Atmosferă tensionată la reședința lui Liviu Dragnea. Acesta a ieșit cu o mașină și a plecat în trombă spre Secția 2 de Poliție din București, pentru a se preda și pentru a fi dus la penitenciar. Afară era așteptat de o armată de jurnaliști și chiar protestatari, care ar fi vrut să îi strige câteva cuvinte președintelui PSD.

Aceștia s-au apropiat de mașina lui Dragnea și i-au arătat semne obscene, strigându-i înjurături. La ieșirea din curte, mai mulți oameni i-au bătut cu pumnul în mașină. Dragnea a ieșit din curtea casei într-o mașină neagră, Skota Octavia, iar înauntru nu se vedea mare lucru pentru că automobilul avea geamurile fumurii și o perdeluță de protecție. Mașini ale televiziunilor de știri urmăresc vehiculul prin oraș.

d

Liviu Dragnea a fost condamnat luni de Înalta Curte la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Decizia e definitivă și executorie.

Completul de 5 judecători a menținut sentința din primă instanță. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.
Situația celorlalți inculpați din dosar:

Constantin Balaban, 1 an cu cu suspendare

Marica Valentina, achitată

Olguta Șefu, un an cu suspendare pentru fals intelectual pentru abuz în serviciu

Gheorghe Nicușor, trei luni cu suspendare

Botorogeanu Adriana (fostă angajată), 2 ani cu suspendare

Marineci Ionel, 3 ani cu suspendare

Bombonica Prodana (fosta Dragnea), achitată

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax