Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liviu Dragnea despre evaluarea procurorului general Augustin Lazăr: Eu cred că este total îndreptăţită

Publicat

dr

Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr este total îndreptăţită, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a fost întrebat sâmbătă seară de jurnalişti despre declanşarea, de către ministrul Justiţiei Tudorel Toader, a procedurii de evaluare a activităţii procurorului general Augustin Lazăr. El a spus că din punctul său de vedere, această evaluare este total îndreptăţită.

„Eu cred că este total îndreptăţită evaluarea. O evaluare nu înseamnă neapărat că a greşit. Poate că după evaluare va ieşi <<FB>> (calificativul „Foarte bine”, n.r.)”, a spus Dragnea.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat în 25 august, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr. În replică, procurorul general afirma că a luat act de declanşarea procedurii de evaluare, dar că tema protocoalelor ”este falsă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax