Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Liviu Hondola a primit sentinţa executorie pentru repunerea în funcţie la Drumuri Naţionale Alba

Publicat

După doi ani de procese cu instituţia de la conducerea căruia a fost destituit, Liviu Hondola va fi din nou director la Secţia Drumuri Naţionale Alba Iulia, din cadrul CNADR. Sau cel puţin aşa arată sentinţa executorie din data de 12 iulie, emisă de Curtea de Apel Alba Iulia.

Liviu Hondola a primit hotărâre favorabilă din partea Tribunalului Alba, la sfârşitul anului trecut, în procesul intentat de acesta împotriva Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, la care este subordonată Secţia Alba. Acesta s-a adresat instanţei pentru a anula decizia de demitere din funcţie, invocând exercitarea unor presiuni politice din partea CNADR.

Fostul director a fost încadrat ca inginer la mecanizări, decizie pe care a reclamat-o în instanţă. Sentinţa judecătorească dată de Tribunalul Alba obligă CNADR-ul la achitarea tuturor drepturilor salariale, de la demiterea acestuia din funcţia de conducere şi până în prezent. Acum, Hondola a obţinut sentinţă definitivă şi executorie de la Curtea de Apel Alba Iulia, în acest sens.

Despre repunerea în funcţie a lui Liviu Hondola s-a discutat şi la conferinţa de presă de vineri a PNL Alba. Preşedintele organizaţiei judeţene, Teodor Atanasiu, a declarat că: „în ceea ce priveşte familia Hondola, justiţia s-a pronunţat ca atare. Şi nicidecum Partidul Democrat Liberal a fost cel care i-a ţinut la putere până acum. Liviu Hondola a reușit să recâștige și totodată să demonstreze că a fost o nedreptate îndepartarea lui. Astfel, dupa 2 ani de procese, justiţia i-a dat dreptate și va fi repus în funcție, urmând ca, după prevederile legii, să primească retroactiv toate retribuţiile salariale”.

Liviu Hondola este membru BPM  al PNL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Manitu

    sâmbătă, 16.07.2011 at 20:10

    Din pacate, pentru cei care i-a amagit cu promisiuni (alegatori) in campania electorala, a ramas neschimbat: Nu si-a mai amintit deloc de ei dupa ce si-a atins scopul si a ajuns consilier local… Sa vedem cum va proceda anul viitor… ca din partea mea poata sa bata drumurile in lung si in lat cat o vrea … ca nu mai pun botu …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax