Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lobby pentru proiectul „Alba Iulia – 2020, Capitală Culturală Europeană”, la Bruxelles

Publicat

În cursul acestei săptămâni, purtătorul de cuvânt al Comitetului de Iniţiativă „Alba Iulia 2020 Capitală Culturală Europeană”, Cornel Comşa se va deplasa la Bruxelles, unde va face lobby pentru ca acesta să fie popularizat la nivelul decidenţilor europeni.

Cornel Comşa va prezenta detalii legate de proiectul albaiulienilor, în cadrul a trei întâlniri cu trei comisari europeni. În plus, Cornel Comşa va purta discuţii cu specialiştii Comisiei de Cultură a Uniunii Europene. El este primul albaiulian care acţionează pentru susţinerea acestui proiect la nivel european. Pe data de 1 Decembrie se va demara procedura de înfiinţare a Asociaţiei „Alba Iulia, Capitală Culturală Europeană 2020”.

Tot atunci se va semna scrisoarea către Casa Regală a României, o invitaţie oficială pentru ca proiectul sa aibă loc sub Înaltul Patronaj al familiei regale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax