Connect with us
Publicitate

ABRUD

Amendă de 30.000 lei la un local din Abrud, de la DSP Alba, după controale privind numărul permis de participanți la evenimente

Publicat

În Alba a fost aplicată o amendă de 30.000 de lei în urma controalelor la săli de evenimente din județ, efectuate în perioada 3-4 octombrie. Sancțiunea a fost dată la Abrud.

Potrivit DSP Alba, ”în urma controalelor mixte efectuate la solicitarea IPJ Alba, la mai multe săli de evenimente din județ, în data de 3 și 4.10.2020, pentru nerespectarea numărului de participanți admis la evenimente private, conform H.G.43/2020 si Ord. M.S 1493/2020, inspectorii DSP Alba au aplicat o sancțiune cu amendă contravențională conform H.G. 857/2011, art.30, lit.h (nerespectarea măsurilor speciale instituite în situații epidemiologice deosebite – n.r.), în valoare de 30.000 lei la o sală de evenimente din orașul Abrud”.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”în perioada 3 – 4 octombrie 2020, polițiștii din Abrud au organizat o acțiune pentru verificarea modului în care sunt respectate normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus. La actiune, alături de polițiștii din Abrud, au participat polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba, jandarmi și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Alba.

Au fost verificate 27 de societăți comerciale și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, din care 4 conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o societate comercială nu a respectat numărul maxim de persoane care pot participa la un eveniment, motiv pentru care, față de societatea comercială, reprezentanții DSP Alba au luat măsura sancționării contravenționale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax