Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Localnic din Galda de Jos, cercetat pentru distrugere din culpă, în cazul incendiului de pe Masivul Piatra Cetii

Publicat

Poliţiştii au identificat persoana suspectă în cazul incendiului zbucnit săptămâna trecută pe Masivul Piatra Cetii, în urma căruia au ars peste 36.000 mp litieră de pădure şi 5.000 mp pajişti, într-o arie protejată natural. Este vorba despre un localnic din Galda de Jos.

Cercetările au fost desfăşurate în acest caz de poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos. Aceştia au stabilit că, în data de 4 septembrie, între orele 14.00-20.00, L.I., un bărbat de 59 de ani, din comuna Galda de Jos, s-a deplasat în locul numit Pârâul Cailor, pentru a căuta un roi de albine pe care l-a localizat în scorbura unui fag.  Pentru a lua roiul, bărbatul a folosit un afumător apicol, pe care l-a uitat pe pământ în locul din care s-a stabilit că a pornit incendiul.

Faţă de L.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă prin incendiere.

Reamintim că, pentru stingerea incendiului de pe Masivul Piatra Cetii, au intervenit timp de cinci zile peste 50 de pompieri, inspectori silvici şi voluntari, într-o acţiune dificilă, într-o zonă accidentată, în care se prăbuşeau bolovani, arbori şi grohotiş. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax