Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Localnicii din Roșia de Secaș, Șpring, Deal și Gârbova au primit ”Caravana istoriei”

Publicat

Campania organizată de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii ”Noi dăm viață istoriei” a încântat, duminică, privirile a aproximativ 400 de spectatori din patru sate din județul Alba.

Locuitorii din Roșia de Secaș, Deal, Gârbova și Șpring s-au putut bucura de prezența personajelor istorice, în acest week-end. De la Regina Maria și Regele Ferdinand, Dacul și Romanul, până la Omul preistoric, toate cele 18 personaje istorice au fost prezente în localităţile amintite.

Putem spune că această campanie va fi una tradițională în această vară, pentru că ne vom deplasa aproape în toate satele din județul nostru. Duminică a fost o nouă reprezentare în patru sate, însă vreau să subliniez și să mulțumesc în numele meu și al colegilor mei pentru primirea excelentă de care am avut parte la Deal, o primire cu care nu ne-am mai întâlnit până acum”, a declarat Liviu Zgârciu, purtător de cuvânt al Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

Duminica viitoare, personajele istorice se vor deplasa la Festivalul Cetăților Dacice, la Cetatea de Baltă şi apoi la Biia și Jidvei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax