Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locatarii Blocului ANL 72 din Ocna Mureş nu au apă caldă. Autorităţile promit, de un an, rezolvarea problemei

Publicat

Locatarii Blocului ANL 72 din Ocna Mureş, dat în folosință în anul 2007, nu mai au căldură din vara anului trecut, când furnizarea gazului metan a fost sistată. Ca urmare, centrala de încălzire comună pentru locatari, care se alimenta cu gaz metan, nu a mai funcţionat. Cauza a fost faptul că una dintre familiile care locuiau în acest bloc nu şi-a plătit restanţele la întreţinere, în valoare de aprox. 6.000 de lei.

Între timp, Asociația de locatari a dat în judecată respectiva familie, pentru a recupera datoria. Totuși, acest fapt nu a rezolvat problema.

Astfel, locatarii blocului au fost nevoiţi să treacă iarna fără încălzire sau apă caldă și trăiesc în continuare, de mai bine de un an, în aceste condiţii, fiind nevoiţi să găsească metode alternative.

Contactat de alba24.ro, primarul orașului Ocna Mureş, Augustin Drăguț, ne-a dat asigurări că situația se va rezolva curând. S.C. “Prego” S.A., firma care administrează blocul, încearcă să rezolve problema. Directorul acesteia, Nicolae Popa, a declarat pentru alba24.ro că proiectul pentru rebranşare este gata, în aceste zile fiind operate demersurile necesare pentru obţinerea aprobărilor.

Întreaga întâmplare a avut repercusiuni destul de neplăcute pentru ceilalți locatari, plătitori la zi ai facturilor la întreținere. Astfel, conform noului proiect, fiecare locatar urmează să se racordeze individual la încălzire. Această operaţiune va demara, cel mai probabil, în luna octombrie.

foto: arhiva

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax