Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locatarii unui bloc de locuinţe din Alba Iulia au avut noapte albă, din cauza unui vecin supărat

Publicat

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la ora 01.00, pentru a pune capăt zgomotelor care răzbeau dincolo de pereţii unui apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Arieşului din Alba Iulia şi care tulburau liniştea celorlalţi locatari.

La faţa locului, jandarmii au constatat că Emil C. (53 de ani), aflat în stare de ebrietate, adresa cuvinte şi expresii jignitoare membrilor propriei familii. Încurajat de alcoolul consumat, bărbatul nu a ţinut cont de ora târzie din noapte, astfel că strigătele sale şi în special expresiile triviale folosite au determinat indignarea tuturor celor aflaţi în preajmă.
Interpelat de jandarmi, bărbatul a conştientizat consecinţele pe care le-a avut fapta sa, a încetat episodul de violenţă verbală şi şi-a luat angajamentul că pe viitor va evita să încalce normele legale de convieţuire în societate. Şi pentru că un astfel de comportament nu putea rămâne nesancţionat, în acest caz a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

„Deşi în nenumărate rânduri am atras atenţia că tulburarea liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă constituie o faptă sancţionată de lege, se pare că pentru unii are efect doar educaţia făcută de forţele de ordine prin aplicarea unor sancţiuni pecuniare. Reamintim că sancţiunea contravenţională pentru astfel de fapte poate ajunge până la amendă în valoare de 1.000 de lei, recomandăm cetăţenilor să evite acest tip de conduită, să o semnaleze prompt prin apel la 112 şi îi asigurăm că jandarmii vor interveni oportun în toate cazurile în care vor fi solicitaţi”, a explicat cpt. Ovidiu Jurcoveţ, ofiţer de informaţii, Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax