Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locaţii pentru taberele de vară în judeţul Alba. La Arieșeni începe o nouă serie din 26 iulie

Publicat

O variantă pentru tinerii care s-au săturat să stea în faţa calculatorului şi nu numai este alegerea unei tabere la munte. O locaţie în acest sens edin judeţul Alba este petrecerea unei vacanțe de vară în comuna Arieșeni.

Prețul cazării în tabere este diferit, în funcție de perioada pentru care se optează și agenția prin care se contractează vacanţa. În județul Alba există nouă tabere școlare, dar doar două pot primi elevi pe timp de vară: Roica și Arieșeni. Pe lângă acestea, există mai multe agenții care organizează tabere de vară în diferite zone ale judeţului.

Tabăra de la Arieşeni oferă cazare şi modalităţi plăcute de a petrece timpul liber în zonă, pentru mai multe serii de tineri. Vă prezentăm perioadele disponibile:

  • * 26 iulie – 31 iulie
  • * 2 august – 7 august
  • * 9 august- 14 august
  • * 16 august – 21 august
  • * 23 august – 29 august
  • 30 august – 04 septembrie
  • 6 septembrie – 12 septembrie

În Tabăra de vară Animație și Cercetași Arieșeni se vor face drumeții și excursii la Cascada Miresei, Ghețarul Scărișoara și Peștera Urşilor. Mai multe informaţii găsiţi aici: https://www.tabere-vara.info/tabara-de-vara-animatie-arieseni-6-zile.html.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax