Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locotenent colonel Ovidiu Nicolae Costea, numit Inspector Șef la ISU Alba, după ce a promovat concursul organizat de IGSU

Publicat

Începând cu data de 1 august 2021, locotenent colonel Ovidiu Nicolae Costea a fost numit, prin ordin al Inspectorului General, în funcția de Inspector Șef al ISU Alba ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în luna iunie.

Pe parcursul celor peste 20 ani de cariera militară în arma pompierilor, ofițerul a îndeplinit atribuțiile mai multor funcții de execuție și comandă în ISU Alba, ISU Hunedoara dar și în cadrul IGSU.

În perioada 15 noiembrie 2020 – 31 iulie 2021, ofițerul a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector Șef al ISU Alba.

Ofițerul are 40 ani, este căsătorit și are un copil.

„Cu această ocazie, domnule inspector șef, colegii vă transmit mult succes în toate activitățile și misiunile specifice și să dați dovadă de aceeași implicare, profesionalism și devotament!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax