Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Locuinţe în flăcări. Pompierii nu exclud posibilitatea unei acţiuni intenţionate

Publicat

Acoperişurile a două case din judeţ s-au aprins, la sfârşitul săptămânii trecute, în condiţii circumspecte, pompierii neexcluzând posibilitatea unei acţiuni intenţionate.

Acoperişul unei locuinţe din comuna Avram Iancu, sat Costeşti, a ars pe o porţiune considerabilă. După izbucnirea focului, proprietara a anunţat pompierii, care au intervenit cu două autospeciale de stins incendii.

Au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 24 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 3.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 2.500 lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor care au produs incendiul, nefiind exclusă şi posibilitatea unei acţiuni intenţionate.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, la Sebeşel a ars acoperişul unei casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 34 mp şi 4 mc de scândură. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 7.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 3.000 lei. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor care au produs incendiul, nefiind exclusă şi posibilitatea unei acţiuni intenţionate.

Un alt incendiu a avut loc la un autoturism, la Vinţu de Jos. Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu o autospecială. A ars compartimentul motor şi s-au degradat bordul, parbrizul, capota, aripa stângă şi farurile. În urma intervenţiei, pierderile materiale au fost evaluate la circa 7.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax