Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitori din Alba Iulia, cu dosare penale. Și-au racordat casele ilegal la rețelele de apă și curent electric

Publicat

furt curent, energie electrica

Doi proprietari de imobile din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale după ce și-au racordat locuințele ilegal la rețeaua de apă, respectiv cea de energie electrică.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în urma unui control făcut de polițiștii de investigații criminale împreună cu reprezentanți ai companiei care asigură alimentarea cu apă, la o locuință de pe strada Eleșteului din Alba Iulia, s-a constatat că aceasta fusese conectată ilegal la rețeaua de alimentare cu apă.

Față de proprietarii imobilului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și  executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea și ocolirea echipamentelor de măsurare.

Tot miercuri, polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea și ocolirea echipamentelor de măsurare, față de proprietarul uni imobil de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia.

Acesta ar fi folosit o improvizație și ar fi branșat ilegal o zonă a locuinței la rețeaua de electricitate, astfel că o parte din energia electrică consumată nu era înregistrată de contor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax