Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuitorii de la case din Alba Iulia vor fi anunțați prin SMS să scoată pubelele de gunoi, cu o zi înainte de colectare

Publicat

Cetățenilor din Alba Iulia care locuiesc la case li se va aduce aminte printr-un SMS să își scoată gunoiul în fața porții pentru a fi ridicat de către firma de salubritate. 

Firma RER VEST implementează un sistem de trimitere a SMS-urilor către cetățenii care locuiesc la case, în Alba Iulia. Aceștia vor fi anunțați, printr-un mesaj trimis pe telefon cu o zi înainte, să își scoată pubelele cu gunoi menajer sau sacii cu reciclabile, în fața proprietății.

Prin acest sistem, cei de la RER VEST îi vor anunța pe cetățeni că a doua zi echipa de colectare va trece pe strada lor pentru a ridica gunoiul.

Sistemul urmează să fie implementat în perioada următoare.

Toate informațiile necesare despre tarife, contracte, grafice de colectare le găsiți AICI.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Petronela Dulau

    sâmbătă, 08.01.2022 at 08:39

    Care pubele? Am incheiat contractul in 30 octombrie 2021 cu ei si nici in ziua de azi nu am primit pubela. Am facuit recamatii peste reclamatii, atat telefonice cat si prin email si ma mint cu nerusinare ca imi vor trimite pubela. Eu plim gunoiul prin oras in cautarea unui tomberon si ei imi emit facturi pentru neprestare de servicii. Asa ceva nu am pomenit de cand sunt! Cand am sunat si am intrebat pentru ce mi-au emis factura mi-au spus ca pentru ca ei imi iau gunoiul chiar daca nu este in pubele, doar sa-l scot la poarta. Mi se pare inadmisibil asa un raspuns. Ma indeamna la poluare, la mizerie si la tot ce rezulta din efectuarea unui astfel de act. In contractul semnat de ei este inclusa si pubela. Desi ei nu onoreaza contractul emit facturi. Iar eu raman cu paguba. Este bataie de joc la adresa mea ca cetatea, client si contribuabill. Asta e motivul pentru care merge tara cum merge. Poti sa faci cate reclamatii vrei sunt aruncate la gunoi. Nu intereseaza pe nimeni. Iar primaria inchide ochii si nu vede ca raman sacii de gunoi in drum pentru ca nesimtitii aia de angfajati nu binevoiesc sa le ridice chiar daca ai facut cum ti-au cerut pe motiv ca: „Nu sunt in pubela”. Sa nu mai zic ca au ridicat gunoiul de la mine de la serviciu si a cazut un tomberon in bena. Nu a interesat penimeni. S-au purtat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Nu mai am nicio speranta ca va fi vreodata bine in tara asta. Ne meritam soarta!!!

  2. Ion

    sâmbătă, 08.01.2022 at 08:45

    Care pubele? Trebuiau de 1 luna sa le aduca si nu am vazut nici macar o pubela. Am sunat la ei de minim 5 ori si de fiecare data aceasi discutie … o sa rezolvam…

  3. ADI T Insalubris

    sâmbătă, 08.01.2022 at 09:15

    O firma de doi lei, aparuta de la partid, condusa in judet de o asociere care poarta, culmea numele unui primar din alt oras, care nu este in stare sa creeze un program precis de colectare, dar considera, culmea, ca ar fi mai ieftin (!!??!!) sa trimita SMS-uri !!! Amaratii fara telefon, caldura si hrana, vor primi vestea despre cand li se ridica gunoiul printrun raid cu F16 ? Ce oficialitati sunt de vina pt situatia creata si nu sunt capabile sa o rezolve ? Demisia de onoare a iresponsabililor, care astfel ajuta si mai mult raspindirea covidului, ar fi prea putin !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax