Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii din Alba pot plăti online facturile pentru apa consumată la robinet

Publicat

APA CTTA SA a anunţat că a lansat un portal de plăți online securizat, prin intermediul căruia clienţii pot achita facturile, utilizând carduri bancare.

Alte servicii online prin această platformă sunt vizualizarea soldului la zi, ultimelor facturi emise, notificări la emiterea facturilor noi.

Platforma este disponibilă AICI, din 9 iulie. Se adresează doar clienților actuali ai SC Apa CTTA SA, înregistrarea fiind permisă prin introducerea codului de client unic, afișat pe factura de servicii.

Platforma facilitează accesul 24/7 la situația contului de client din momentul în care s-a confirmat contul prin link-ul de activare trimis pe adresa folosită la înregistrare.

Din contul de client, utilizatorii vor avea acces la soldul la zi asociat fiecărui loc de consum cât și acces la toate datele de consum și parametrii lor. Din meniul Facturile mele, utilizatorii vor avea acces permanent la ultimele facturi emise din momentul activării contului de client, posibilitatea de descărcare a facturii în mod electronic și posibilitatea de plată online în mod securizat cu orice card VISA sau MasterCard valabil.

“Această platformă a fost dezvoltată datorită cererilor mari din partea clienților noștri care doreau acces în orice moment și de oriunde la contul lor SC Apa CTTA SA”, transmit reprezentanţii companiei.

Prin acest nou sistem de plată, clienţii Apa CTTA pot beneficia de:

– acces 24/7 în orice moment și de oriunde, de pe orice dispozitiv, la situația contului de client;

– rapiditate în efectuarea plății – tastarea informațiilor necesită un timp redus de procesare, iar plata este confirmată imediat;

– gratuitatea serviciului – nu se percepe niciun cost suplimentar la factură pentru acest nou serviciu;

– eliminarea deplasării la un centru de plată sau la casieria operatorului; plăţile se pot face de pe smartphone, tabletă, laptop, desktop PC sau chiar SmartTv;

– păstrarea în contul clientului al istoricului plăților și modalitatea de plată folosită, nefiind nevoie de păstrarea chitanțelor fizice;

– posibilitatea de primire a facturii în mod exclusiv electronic (renunțând la varianta tipărită, participând astfel la un mediu mai bun) și primirea unei notificări pe adresa de e-mail specificată la înregistrarea contului în momentul emiterii unei facturi noi în contul dvs de client;

– anunțuri, atenționări și notificări utile din partea sistemului în mod automat pentru utilizatorii înregistrați; (ex. notificare de emitere factură nouă în contul de client, anunțuri de sistare a apei în zona clientului într-o anumită perioadă sau notificări înainte cu trei zile de data scadentă a facturii, etc).

Platforma de plăți este GDPR Ready și respectă toate politicile de confidențialitate a clienților ei, iar utilizatorii vor avea control deplin asupra contului lor și notificărilor primite în orice moment.

Plățile vor fi securizate prin intermediul platformei mobilPay, respectând toate normele în vigoare, tehnologia 3D Secure va asigura cel mai înalt nivel de securitate.

Portalul pune la dispozitia clienților și un sistem de sesizări pe bază de tichet, astfel încât se facilitează trimiterea sesizărilor pe departamente către operatorii SC Apa CTTA SA. Clientii au posibilitatea de a primi răspunsul direct în contul lor cât și pe adresa de email furnizată.

Urmează să fie disponibilă şi aplicația mobilPay Wallet de unde utilizatorii pot plăti factura SC Apa CTTA SA mai rapid, prin scanarea unui cod QR, direct de pe telefonul mobil sau a tabletei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax