Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii din Ciugud, dar şi turiştii care vin în zonă au internet wireless gratuit de la primărie. Dispozitive hot spot în fiecare sat al comunei

Publicat

Locuitorii comunei Ciugud beneficiază de internet gratuit în reţea wireless, printr-un proiect inițiat de primarul Gheorghe Damian. Punctele de acces internet sunt amplasate în zone publice, accesibile tuturor utilizatorilor.

“Reţeaua publică de acces fără fir la internet este oferită gratuit de către Primăria comunei Ciugud şi este destinată tuturor cetăţenilor fără posibilităţi materiale de acces internet la domiciliu, dar şi celor care se află la plimbare sau tranzitează cele șase sate componente ale comunei. În Ciugud au fost instalate șase dispozitive hot spot, care au fost amplasate în zone de maxim interes, în fiecare sat aparţinător comunei.

Practic, în aceste zone va fi posibil accesul la pagini web de pe orice laptop care beneficiază de tehnologia wireless, tabletă sau telefon mobil care deţine sistemul Wi-Fi”, a declarat precizat primarul Gheorghe Damian.

În viitorul apropiat, punctele de acces internet amplasate în zone publice pe teritoriul comunei vor fi semnalizate corespunzător. Acestea se regăsesc în Ciugud – zona Primăriei, satul Limba – zona parc, Șeușa – cămin cultural, Drâmbar – zona Bisericii, Teleac – şcoală, Hăpria – parc.

Foto: arhivă

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax