Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuitorii din comuna Cergău și cei din localitățile Roșia de Secaș și Ungurei, FĂRĂ APĂ potabilă, după relocarea unei conducte

Publicat

lucrari apa

Locuitorii din comuna Cergău cât și cei din localitățile Roșia de Secaș și Ungurei au rămas fără apă potabilă datorită unui „dezechilibru tehnic” creat după lucrările de relocare a unei conducte pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, au anunțat vineri, reprezentanții Apa CTTA Alba. 

„Datorită lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda (tronson I), în data de 3  septembrie 2018, a  fost relocată conducta DN 1200, în zona Pârâul Iovului.

Din păcate s-a creat un dezechilibru tehnic în zona comunei Cergău, astfel alimentarea cu apă a acesteia, cât și a localităților Roșia de Secaș și Ungurei are de suferit, fiind în imposibilitatea furnizării apei potabile.

Asigurăm clienții noștri că facem tot posibilul pentru ca această situație să fie rezolvată cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Apa CTTA, într-un comunicat publicat vineri pe site-ul companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax