Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Locuitorii din comuna Horea au un bloc ANL, un dispensar nou şi o şcoală reabilitată

Publicat

Un imobil de locuinţe sociale, o şcoală şi un dispensar au fost inaugurate în comuna Horea, la sfârşitul săptămânii, cu ocazia „Târgului Lemnarilor”.

Blocul în care vor locui 12 familii a fost ridicat în cadrul unui program-pilot pentru construirea de locuinţe pentru tineri. Acesta dispune de sisteme de încălzire ce utilizează surse de energie regenerabilă: apă geotermală şi energie solară. Costurile investiţiei s-au ridicat la 500.000 de euro.

De spaţii noi, de data aceasta de învăţământ, se bucură şi cei peste 200 de elevi din satele Horea și Mătișești. Aceasta, deoarece reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII Horea a fost finalizată.

Mai mult decât atât, comunitatea din Horea este beneficiara unui dispensar medical, precum și a unui drum comunal reabilitat. Toate cele trei obiective de investiții au fost inaugurate printr-o ceremonie comună, la sfârșitul săptămânii trecute. La eveniment au participat secretarul de stat în Ministerul Educației, Oana Badea, parlamentari din Alba, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, precum și reprezentanţi ai  prefecturii și ISJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax