Connect with us
Publicitate

TEIUȘ

Locuitorii mai multor străzi din orașul Teiuș au rămas fără apă, duminică seara, după o avarie la rețeaua de distribuție

Publicat

Locuitorii mai multor străzi din orașul Teiuș au rămas fără apă, duminică seara, după o avarie la rețeaua de distribuție. 

Operatorul Apa CTTA S.A. Alba – Sucursala Alba Iulia, a anunțat că în data de 19 februarie, din cauza unei avarii la reteaua de distribuție a apei potabile din orașul Teius, a fost întreruptă furnizarea apei potabile pe străzile: Clujului, Primăverii, Progresului, Ardealului.

Durata întreruperii a fost estimată până în jurul orei 20:00.

La reluarea furnizării pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Eventualele perturbaţii, precum şi zona în care ele apar, pot fi semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia, la numerele de telefon: fix 0258 – 810463, mobil 0723 – 212647, în vederea intervenţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax