Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Locuitorii mai multor străzi din Sebeș, fără curent din cauza unui șofer neglijent. A doborât cu mașina stâlpul și a fugit de la locul faptei

Publicat

Locuitorii străzilor Abatorului și Decebal din municipiul Sebeș au rămas fără curent electric, vineri seara, după ce un stâlp de curent din zonă a fost doborât de un autoturism. Șoferul neglijent a fugit de la locul faptei, astfel că oamenii legii nu au reușit să-l identifice imediat.

Potrivit martorilor de la fața locului, mașina, un Ford Escort de culoare mov închis, era condusă de un tânăr care a fugit imediat ce a văzut ce a făcut. În urma impactului, stâlpul de curent a fost doborât la pământ, iar alimentarea cu energie electrică în zonă a fost afectată. Polițiștii au demarat cercetările pentru identificarea făptuitorului.

Locuitorii  sunt revoltați deoarece reprezentanții Electrica i-au informat că nu vor putea remedia defecțiunea decât sâmbătă dimineața.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba ”în urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, la data de 1.09.2012, a fost identificat principalul suspect de comiterea unui accident rutier cu fugă de la locul evenimentului, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după amiaza zilei de 31.08.2012.

Poliţiştii au stabilit faptul că R.V.P., un minor de 17 ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din dreptul imobilului cu nr. 102A, de pe strada Decebal din municipiul Sebeş, după care a abandonat autovehiculul la locul producerii evenimentului rutier.

În urma accidentului, stâlpul de susţinere a reţelei de electricitate a fost avariat, fiind necesară intervenţia echipelor specializate, pentru remedierea defecţiunilor provocate.

Faţă de R.V.P. a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax