Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii satului Mușca, fără apă la robinete din cauza datoriilor pe care primăria le are la furnizor. CJ Alba încearcă să găsească soluții

Publicat

Consiliul Județean Alba încearcă să găsească soluții pentru a remedia problema alimentării cu apă potabilă a satului Mușca, din comuna Lupşa. Din cauza datoriilor pe care primăria le are la furnizorul de apă, sătenii au rămas câteva zile fără apă la robinete.

„Ca urmare a demersurilor noastre și a colegilor de la Apa CTTA, s-a convenit întocmirea unui grafic de eșalonare pe 6 luni pentru plata datoriilor restante. Este vorba de vreo 8.000 de lei, astfel încât Apa CTTA să-și recupereze datoria, iar ulterior, dacă vom găsi înțelegere la administrația locală, să trecem la preluarea rețelei. Le cer celor din Lupșa să fie cooperanți, pentru că problema apei poate fi rezolvată foarte simplu, atât timp cât există disponibilitate din ambele părți. Practic, acolo e o situație destul de încurcată, în sensul că ei administrează rețeaua de apă, numai că nu peste tot sunt racorduri, unele trec prin anumite curți și se mai pierde apă și așa mai departe. Acolo trebuie intrat în legalitate foarte rapid, dar asta nu e vina oamenilor. Autoritățile locale trebuie să-și achite datoriile, să semneze draftul de eșalonare și să să se preia apa așa cum s-a preluat și la Mirăslău sau în alte părți” a explicat Roman.

În prezent, furnizarea apei potabile în satul Mușca a fost reluată, dar problemele nu se vor termina până când primăria nu va achita datoriile și va accepta preluarea respectivei rețele de către Consiliul Județean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax