Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii și firmele cu datorii la bugetul local din Sebeș pot beneficia de facilități fiscale. Condiții

Publicat

sebes

Persoanele fizice și juridice din Sebeș, care au restanțe la bugetul local, pot primi anumite facilități fiscal. Un proiect în acest sens a fost aprobat în octombrie, de Consiliul Local.

Pentru aceștia, se pot anula accesoriile înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018.

Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării obligațiilor bugetare principale și accesoriile cu termene de plată între data de 1 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019, inclusiv, precizează Primăria Sebeș.

Scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului /taxei pe teren, impozitului asupra mijloacelor de transport, sumelor provenite din chirii, redevențe, taxe de timbru, precum și alte taxe cuvenite bugetului local al Municipiului Sebeș.

Detalii suplimentare, la Direcția Venituri din cadrul Municipiului Sebeș, Piața Primăriei nr. 1.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax