Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuitorii străzii Alessandria din Alba Iulia riscă să rămână fără curent. Cer administrației locale urgentarea lucrărilor de introducere a utilităților

Publicat

Locuitorii străzii Alessadria din Alba Iulia riscă să rămână fără curent dacă reprezentanții administrației locale nu vor demara în curând lucrările de introducere a utilităților stradale în zonă. Aceștia s-au adresat consilierilor locali pentru a cere urgentarea, dat fiind faptul că reprezentanții Electrica i-au somat deja cu întreruperea furnizării energiei electrice.

Oamenii atrag atenția că „strada este locuită de mai bine de 10 ani iar utilitățile prevăzute în autorizațiile de construcție și pentru care au fost plătite taxele locale nu au fost executate nici până în prezent cu atât mai mult cu cât pe unele străzi învecinate au fost executate aceste lucrări”.

Locuitorii subliniază că pe strada respectivă locuiesc multe familii cu copii care nu ar putea trăi fără curent și susțin că Electrica a amenințat deja cu sistarea curentului începând cu 01.09.2012.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. scaunul electric

    miercuri, 08.08.2012 at 12:13

    asta este primarul din alba iulia. se ocupa numai de centrul orasului, pentru ca acolo „se vede”, in schimb orasul are un procentaj foarte mare de strazi fara utilitati in special canalizare si curent electric, acesta din urma fiind asigurat pina acum de improvizatii gen „organizare de santier” in conditii improprii.
    Primarului putin ii pasa. El a dat autorizatii de constructie dupa diferite interese ale „dezvoltatorilor” imobiliari dar ignora faptul ca aprobind puz-uri si pud-uri are si obligatii fata de cetateni.
    Nu de multe ori cetatenii au platit din banii lor lucrari de canal sau curent sau gaz . Asta este orasul „european” a lui Hava

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax