Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Locul 17 la Concursul Mondial de Karate Kyokushin pentru Larisa Buda, elevă a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

O elevă a Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a clasat pe locul 17 la Concursul Mondial de Karate Kyokushin, la proba de Kata, desfășurat recent în mediul online, au anunțat reprezentanții instituției de învățământ. Este vorba despre eleva caporal Larisa Buda.

La competiția de karate, categoria de vârstă 17 – 18 ani, au participat peste 50 de sportive din peste 10 țări.

Selecția pentru concursul mondial a avut loc la sfârșitul anului trecut tot online, în cadrul Cupei României la Karate, eleva caporal Larisa Buda, clasându-se atunci pe locul I.

Larisa practică taekwon-do de 8 ani și karate kyokushin de 3 ani. Spune că artele marțiale aduc disciplină, te ajută să devii o persoană care se respectă, să ai control și precizie.

„Artele marțiale sunt ca o lecție de viață. M-au ajutat să mă adaptez mai ușor la rigorile vieții militare, să fiu disciplinată, să fiu atentă la ținută și să am un stil de viață sănătos”, a spus Larisa.

Eleva a participat până acum la zeci de competiții sportive, obținând rezultate notabile și face parte din lotul național de kata și kumite.

Sportiva este pregătită de antrenorul colegiului, Florin Grozav și Shihan Grigore Petruț de la CS Kanku Baia Mare.

Sursă și foto: Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax