Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Locul de grătare de pe Dealul Mamut din Alba Iulia, plin de gunoaie lasate în urmă de cetățeni „bine educați”

Publicat

Facilități există, reguli elementare de bun simț din partea cetățenilor nu. Locul amenajat pentru grătare de pe Dealul Mamut din Alba Iulia devine un spațiu insalubru și de nefolosit cu „ajutorul” unora dintre noi. Covoare de semințe, peturi de bere la tot pasul și mobilierul rupt, așa se prezintă zona, la 3 ani de la deschidere.

În timp ce în alte orașe din țară pentru a face un gratar oamenii trebuie să meargă pe la margini de păduri, râuri, sau printre blocuri, la Alba Iulia, Primăria a amnajat un spațiu special pentru picnic și grătare în aer liber, pe Dealul Mamut.

Se pare că unii cetățeni lasă civilizația și bunul simț la poalele Mamutului și transformă zona de picnic într-un monument al nesimțirii și nepăsarii pentru bunul public.

 

„Tradiționalul” covor de semințe românesc tronează în mijlocul pavilionului, flancat de peturi și doze de bere, sticle de apă, și mizerie la tot pasul.

Mobilierul de lemn începe să prindă patina timpului și să arate din ce în ce mai rău, dar din fericire încă nu a ajuns lemn de foc pentru grătare.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax