Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuri de muncă disponibile în Alba, în săptămâna 10 – 16 decembrie

Publicat

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţelor de Muncă face publice posturile disponibile la nivel naţional, în săptămâna 10 – 16 decembrie 2010. O scurtă analiză a ofertei ANOFM pe fiecare judeţ ne arată că Alba stă, în continuare, destul de prost la acest capitol, situându-se pe ultimul loc, cu doar 14 posturi vacante în acest interval.

Locurile de muncă disponibile în judeţul nostru, în această perioadă se adresează cu precădere persoanelor cu studii medii, care pot să îşi încerce norocul pe cele două posturi de cofetar şi vânzator ambulant de produse alimentare şi câte un singur post de barman, asistent personal de îngrijire, vânzator, vopsitor auto, tinichigiu carosier, pictor pe sticlă şi ceramică, operator maşini-unelte sau muncitor necalificat în industria confecţiilor. Oferta AJOFM Alba nu se adresează, din păcate, absolvenţilor de studii superioare.
Cei care doresc să aplice pentru posturile disponibile în această săptămână o pot face adresându-se direct agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau accesând adresa de internet https://lmv.anofm.ro/index_lmv.php. Aici pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.
La nivel national, în intervalul 10-16 decembrie sunt disponibile 6.786 de locuri de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax