Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuri de muncă în Germania: 70 de posturi cu salarii de până la 2.200 de euro brut, în restaurante şi fast-food. Selecţia, în 27-28 august, la Braşov

Publicat

Aproape 70 de locuri de muncă în domeniul hotelier sunt disponibile în Germania, veniturile oferite ajungând şi la 26.400 de euro anual, prin reţeaua europeană Eures. Angajatorii oferă salariu de până la 2.200 de euro brut, însă candidaţii trebuie să ştie limba germană la nivel mediu şi avansat.

Dunt disponibile 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov, în zilele de 27 şi 28 august 2014.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă şase posturi de manager de restaurant şi personal de serviciu pentru organizare banchet, 18 posturi de bucătar, 15 posturi de ospătar sau personal de servire clienţi, 15 posturi de recepţioner, 15 posturi de ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King.

Candidaţii trebuie să aibă, pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei, calificarea profesională încheiată şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2), în timp ce, pentru posturile de recepţioner şi manager de restaurant sau personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană (nivel C1 – C2), cât şi cunoştinte bune de limba engleza (nivel B2), precum şi calificare şi experienţă în domeniu.

Activitatea va începe în luna septembrie, pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de fiecare angajator.

Programul de lucru este de 40 ore pe săptămână şi se va lucra şi în weekend şi de sărbătorile legale. Salariul oferit este cuprins între 1.400 şi 2.200 de euro brut în fiecare lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfaşura activitatea).

Totodată, cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contra cost, la preţul de 270 de euro pe lună, iar în ceea ce priveşte întreţinerea, aceasta poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Alba, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze compartimentului Eures din cadrul AJOFM, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Pentru înscrierea în baza de date, candidaţii trebuie să completeze la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă o cerere tip şi trebuie să prezinte copie a actului de identitate sau a paşaportului cu valabilitate de minim şase luni, un CV model Europass (cu fotografie) în limba germană, cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi o adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „clinic sănătos sau apt pentru muncă”.

Pentru persoanele fără loc de muncă interesate să se angajeze în Germania şi care nu cunosc deloc sau îndeajuns limba germană, sunt disponibile cursuri gratuite, la care pot aplica. Detalii, la sediul AJOFM Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax