Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în Germania: Posturi pentru ospătari, barmani şi personal calificat în industria auto. Selecţii, în martie, prin EURES

Publicat

locuri de munca

ospatar Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba transmite că în această perioadă sunt disponibile, prin reţeaua EURES, 75 de locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic, dar şi în cel al industriei auto şi pentru muncitori calificaţi în diferite meserii. Salariile sunt de până la 1800 de euro brut, respectiv 2400 euro brut şi, în unele cazuri, includ şi bonusuri. Selecţiile au loc în luna martie, la Bucureşti şi Sibiu.

EURES România dispune de 35 de posturi pentru muncitori calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sibiu, în perioada 22-23 martie 2016. Angajatorii germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locura de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG-MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat în producţie – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

Pentru ocuparea posturilor, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană – nivel B1.

Salariul oferit este de 8,80 – 11,88 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele calificate în domeniul hotelier-gastronomic au la dispoziţie 40 de posturi cu activitate sezonieră în Germania, pentru care se organizează selecţie la Bucureşti, în 24 martie. Companiile Europa Park şi McDonald`s oferă locuri de muncă pentru ospătari (10 posturi), barmani (10 posturi), bucătari (10 posturi) şi personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidaţii trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de 8-9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.800 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar şi de 1400 euro brut/lună pentru personalul din industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Alba, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES de la AJOFM Alba Iulia (str. Nicolae Titulescu nr. 10B, telefon 0372.718.671, pentru a fi înregistrate în baza de tate pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul AJOFM)

– copie act de identitate / paşaport (valabilitate minimum 6 luni)

– CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf) şi în limba română

– cazier judiciar original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni)

– adeverinţă de la medicul de familia, cu menţiunea “clinic sănătos / apt pentru muncă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax