Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuri de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Publicat

ajofm alba sediu

Sediul AJOFM Alba

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în data de 10 martie 2011, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca.

Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea fructelor şi legumelor şi circa 10 posturi de şoferi de tractor, camion, autobuz –  persoanele respective urmând să lucreze însă şi ca muncitori.

Cei interesaţi trebuie să se prezinte la consilierul EURES, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Alba, cu cartea de identitate, în original şi copie. Solicitanţii vor participa la o preselecţie care va urmări testarea cunoştinţelor de limbă engleză.

Persoanele admise în urma preselecţiei îşi vor redacta, online, CV-ul în limba engleză, pe site-ul danez oficial pentru munca sezonieră – www.seasonalwork.dk, până cel târziu în data de 28 februarie 2011.

Completarea CV-ului nu înseamnă obţinerea automată a unui loc de muncă, ci doar condiţia obligatorie de a putea fi admis la interviu. Acesta se va susţine cu angajatorii şi consilierii EURES danezi, veniţi în România special pentru această acţiune.

Informaţii suplimentare cu privire la oferta de locuri de muncă, cerinţele angajatorilor şi recomandări se găsesc AICI.

Informaţii, la biroul de consiliere–mediere sau la telefon 0258. 831137, int 108, consilier EURES Simona Iosep.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax