Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Cercetători în genetică şi ingineri software în Suedia, directori audit în Belgia, şoferi de TIR în Cehia. OFERTA completă

Publicat

laborator genetica AJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 13 octombrie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi pentru directori audit servicii financiare în Belgia, tăietori de lemne şi agenţi de curăţenie în Franţa, operatori maşini şi centrale şi asistent manager în Germania, îngrijitori persoane, constructori structuri metalice în Marea Britanie, dulgher, tinichigiu, instalatori ventilaţie în Norvegia, medici, arhitecţi, ingineri software, farmacişti, biologi şi cercetători în genetică în Suedia. şoferi de TIR în Cehia.

Alte locuri de muncă sunt în Austria, Spania, Slovacia şi Ungaria.

Lista posturilor disponibile:

AUSTRIA

Asistent proiect – 1 post. Cerinţe: diplomă universitară, de preferinţă în energie durabilă; abilităţi în managementul proiectelor, în managementul financiar; excelente abilităţi de prezentare; cunoştinţe foarte bune de limba engleză, competenţe deosebite informatice (web, windows, power-point, design); limba engleză foarte bine: scris, citit, vorbit; alte limbi străine constituie un avantaj. Termen limită: 25 octombrie 2015. Se trimite scrisoare de intentie, CV Europass in limba engleza, o scrisoare de recomandare, atestat de limba engleza,se trimit pe adresa de email:brigitte.hasewend@eseia.eu; telefon:++4366460873; mai multe informatii pe site:https://www.etp.eseia.eu

BELGIA

Director audit (senior) în servicii financiare – 2 posturi. Cerinţe: master, cunoştinţe bune de limba olandeză/ engleză sau franceză/ engleză; experienţă în domeniu între 2 şi 5 ani; cunoaşterea managementului riscurilor, a procesului de control intern şi a ciclurilor de raportare reprezintă un avantaj; responsabilitate. Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite CV-ul doar în limba franceză sau engleză, în atenţia domnului Peter De Ridder, la următoarea adresă de email: peter.deridder@clearXperts.be . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net. Pentru joburi în Alba încearcă și pe Anunțuri.Alba24.ro

FRANŢA

Tăietor lemne – 2 posturi. Cerinţe: limba franceză. Termen limită 1 noiembrie 2015. CV mail: a.tanrisever@hotmail.fr

Agent de curăţenie – 1 post. Cerinţe: experienţă 1 an, limba franceză. Termen limită 1 noiembrie 2015. Scrisoare intentie + CV , d-na Dana Foyart, pe email: hotel.le.tourisme@wanadoo.fr

GERMANIA

Tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) – 2 posturi. Cerinţe: studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1 Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de pază – 10 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Şofer de tir – 15 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Termen limită: 9 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Asistent medical generalist – 50 posturi. Cerinţe: diploma de calificare ca asistent medical generalist; experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; motivatie de a invata limba germana; cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Termen limită: 19 august 2016. Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail tmihutiu@pmk-medicalcare.de.

Mecanic industrial – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; experienta profesionala in mecanica si instalatii complexe; capacitatea de citire si interpretare a desenelor / planurilor tehnice; cunostinte ample in domeniul hidraulic si electric; capacitatea de a lucra independent, precizie si atentie; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Muncitor necalificat la prelucrarea plasticului / cauciucului – 1 post. Cerinţe: Experienta in productie constituie avantaj; Apt pentru efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B, constituie avantaj autoturism personal. Cunostinte de limba germana nivel A2 – B1. Ternem limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Helfer Kuststoff,Kautschuk”si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator maşină prelucrat plastic/cauciuc – 1 post. Cerinţe: experienta ca operator masina; rezistenta fizica la efort; capacitatea de a lucra in echipa; disponibilitate de a lucra in schimburi, inclusiv in tura de noapte; cunostinte de limba germana nivel mediu (B1). Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste experienta in domeniu la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Maschinenbediener” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Personal pentru curăţenie – 1 post. Cerinţe: experienţă în domeniu, cunoştinţe de limba germana nivel A2. Termen limită 30 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Reinigungskraft” si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator maşini şi centrale (f / b) – 20 de posturi. Cerinţe: aptitudini mestesugaresti; disponibilitate de a lucra in ture (3 si 4 ture); deriozitate si viziune asupra calitatii. Cunostinte de limba germana – scris si vorbit, nivel conversational (cel putin nivel A2 ). Termen limită 31 decembrie 2015. Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare la adresa de e-mail ywaurig@pmk-personal.de, in atentia dnei. Yvonne Waurig-Schneider.

Asistent manager (f/b) – 5 posturi. Cerinţe: cursuri de formare profesionala si/sau calificare in domeniul secretariatului; cel putin 2 ani experienta profesionala in domeniu; foarte bune competente in utilizarea computerului (MS Office – Word, Excel, PowerPoint si MS Outlook); fluenţă si corectitudine, limba engleza – scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 23 noiembrie 2015. Se transmite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba engleza, completate la calculator, la adresa de e-mail s.ionescu@fitarbeiten.de si pentru inregistrare la buc_eures@buc.anofm.ro.

MAREA BRITANIE

Asistent medical – 10 posturi. Cerinţe: calificare în domeniu, înregistrare în Colegiul asistenţilor medicali din Anglia (NMC) sau această înregistrare să fie în curs de procesare; engleza nivel B1, ideal B2. Termen limită 30 octombrie 2015. Se va aplica un cv model Europass in limba engleza la adresa de email:info@casenterpriseprojects.net.

Îngrijitor persoane – 25 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat.B; cazier international curat – pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport, buletin, certificat de nastere; abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri: engleză nivel B1. Termen limită: 10 ianuarie 2015. CV model Europass in limba engleza la adresa de email:cspavel@clececare.co.uk.tel:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Constructor structuri metalice, sudură în oţel – 10 posturi. Cerinţe: experienţă în fabricarea oţelului moale, capacitatea de a comunica şi înţelege instrucţiunile de securitate şi tehnice în limba engleză – nivel B1. Termen limită 31 octombrie 2015. CV in limba engleza model europass la adresa de email info@mauricewalsh.com

NORVEGIA

Dulgher – 6 posturi. Cerinţe: calificare, experienţă îndelungată ca dulgher de a citi si intelege desene tehnice, bune abilitati de lucru independent si in echipa, persoana eficienta si precisa, cunoştinţe bune de limba engleză. Termen limită 30 octombrie 2015. Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Instalator ventilaţie – 2 posturi. Cerinţe: Calificare, experienta indelungata in asamblare si servicii de ventilatie pentru cladiri, protectie impotriva incendiilor a conductelor de ventilatie, experienta in ateliere de tinichigerie-avantaj, cunoastere desen tehnic, permis de conducere categ. B: bune cunoştinţe de engleză sau o limbă scandinavă. Termen limită 30 octombrie 2015. Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Tinichigiu – 2 posturi. Cerinţe: calificare, minimum 2-3 ani experienta de tinichigiu, experienta de lucru in montare tigla si ferestre VELUX, experienta in montare acoperisuri plate, sudari membrane, folii PVC, permis conducere categ. B, avantaj; bune cunoştinţe de engleză sau o limbă scandinavă. Termen limită 30 octombrie 2015. Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Dulgher cofraje – 6 posturi. Cerinţe: calificare, experienta de minimum 2-3 ani ca dulgher cofraje, abilitate de a citi si intelege desenele tehnice, bune abilitati de lucru in echipa, persoana eficienta si precisa; engleza – bune cunostinte sau o limba scandinavă. Termen limită 31 octombrie 2015. Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Dulgher / parchetar – 6 posturi. Cerinţe: calificare, experienta de 2-3 ani in aceasta meserie poate compensa lipsa calificarii, experienta de lucru in tamplarie si pardoseli, permis categ.B-avantaj. engleza – bune cunostinte sau o limba scandinavă. Termen limită 31 octombrie 2015. Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

POLONIA

Lăcătuş/ sudor – 3 posturi. Cerinţe: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent; poloneza-cunostinte de baza. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba poloneza la angajator: zrspyzik@gmail.com, contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195.

REPUBLICA CEHĂ

Software Support Analyst – 1 post. Cerinţe: învatamant tehnic superior (IT) si/sau experienta in domeniu, pot aplica si absolventi; cunoasterea tehnologiilor de Java sau net, cunostinte de baza de date (Oracle,MySQL,MSSQL), MS OFFICE, întelegerea Object Oriented Directorii de baza (OOP), franceza fluent; engleza. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la careers_cz@infosys.com;(copy to eure@bm.mpsv.cz;www.infosysbpo.jobs.cz

 

IT Service Desk Analyst – 1 post. Cerinţe: cunostinte si experinnta in domeniu; aptitudini organizatorice excelente;abilitati de ascultare activa; competente in limba engleza si franceza; engleza si franceza – excelent. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV la careers_cz@infosys.com(copie la eures@bm.mpsv.cz);www.infosysbpo.jobs.cz

Şofer transport internaţional rutier marfă – 50 posturi. Cerinţe: învăţământ secundar, permis conducere C, C+E, cazier curat, certificate medical apt de munca si experienta mai mare de 2 ani: transportul de marfuri trebuie realizat conform termenilor stabiliti, respectarea termenelor de muncă. Termen limită: 31 decembrie 2015. CV in limba romana/engleza/germana la:jobs@cscargo.cz si valentina.soare@db.anofm.ro pentru monitorizare,persoana de contact Jarmila Hajnikova +420 493 506 117

Lucrător în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Cerinţe: engleză, germană. Termen limită 31 decembrie 2015. Persoana de contact: Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Asamblor aparate aer condiţionat – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; dexteritate manuala, stare buna de sanatate. Termen limită 31 decembrie 2015. CV la asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare; cunostinte PC, vedere buna, dexteritate manuala si responsabilitate in control. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Croitor – 15 posturi. Cerinţe: experinta in croitorie,studii primare, certificat professional; cehă, slovacă, engleză. Termen limită 31 decembrie 2015. CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la h.wiesinger@gala.cz, Hana Wiesinger;www.gala.cz.

SLOVACIA

Şofer de camion internaţional – 30 posturi. Cerinţe: studii gimnaziale, carnet de sofer C, E, fiabilitate, seriozitate, dorinta de a lucra, cazier curat, evaluare psihologica si de sanatate; limba engleza si limba germana – cunostinte de baza. Termen limită 25 octombrie 2015. CV + Scrisoare de intentie la angajator: e-mail: Milan.toman@dabeda.sk

 

Asamblor maşini şi echipamente mecanice150 de posturi. Cerinţe: limba slovacă şi maghiară, vorbit şi înţeles. Termen limită 31 octombrie 2015. CV + Scrisoare de intentie in limba slovaca sau in limba maghiara la angajator: e-mail: zaneta@pseurotrade.sk

 

Muncitor necalificat în industria automobilelor150 de posturi. Cerinţe: limba slovacă şi maghiară, vorbit şi înţeles. Termen limită 31 octombrie 2015. CV + Scrisoare de intentie in limba slovaca sau in limba maghiara la angajator: e-mail: zaneta@pseurotrade.sk

 

SPANIA

Maseur – 1 post. Condiţii: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat în agricultură – 800 posturi. Perioada de probă 15 zile. Termen limită 1 ianuarie 2016. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

SUEDIA

Dezvoltator software – 5 posturi. Cerinţe: De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta in C# si .Net; Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Dezvoltator software – 5 posturi. Cerinţe: De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta in C/C ++ si Java; Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Dezvoltator software sisteme integrate – 5 posturi. Cerinţe: De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu; Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Inginer testare software – 5 posturi. Cerinţe: De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Arhitect – 5 posturi. Cerinţe: De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Chimist /biochemist/ neurochimist – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi (cu diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in evaluarea calitatii (QA – Quality Assessment), Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Farmacist – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in controlul calitatii si/sau evaluarea calitatii (QC – Quality Control si QA – Quality Assessment), Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Inginer în tehnologia farmaceutică – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in controlul calitatii si/sau evaluarea calitatii (QC – Quality Control si QA – Quality Assessment), Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Biolog/ cercetător în biologie 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Cercetător în genetică / bioinformatică 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Inginer în biomecanică/ neurobiologie/ ştiinţa biomaterialelor/ biotehnologie/ industria farmaceutică – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in practici de fabricatie (GMP – Good manufacturing practices) sau practica de laborator (GLP – Good laboratory practice), Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Microbiolog – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2), Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Inginer laborant – 5 posturi. Cerinţe: Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu, Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Termen limită 4 noiembrie 2015. Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail luminita.chirila@ms.anofm.ro.

Medic generalist – 10 posturi. Cerinţe: minimum 2 ani experienţă, engleză sau germană. Termen limită 25 octombrie 2015. Se trimite scrisoare de intentie si CV cu poza in limba engleza la adresa de E-mail : info@lsk-consulting.com.

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Mecanic auto10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

Femei de serviciu – 20 posturi. Cerinţe: avantaj carnet de conducere; limba engleză mediu. Termen limită 31 decembrie 2015. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.

UNGARIA

operator la asamblarea panourilor electrice – 50 de posturi. Cerinţe: 8 clase, un se ce experienţă; limba maghiară. Termen limită: 31 decembrie 2015. Se trimite CV cu poza la adresa info@origojob.hu, sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax