Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Lector în securitatea calculatoarelor în Norvegia, asistenţi medicali în Germania, manager logistică în Cehia. Oferta prin EURES

Publicat

locuri munca

Bursa locurilor de munca alba iulia AJOFM Alba prezintă oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 3 mai, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi în Belgia, pentru tehnicieni electricitate, operatori producíe / ambalare, lucrători tăiere, în Franţa – pentru lucrători în hotel, în Germania – medici asistenţi, asistenţi medicali, bucătari, în Irlanda – vopsitori şi tinichigii auto, în Norvegia – asistenţi universitari şi lectori în securitatea calculatoarelor şi în Cehia – manager logistică.

Alte locuri de muncă sunt în Germania, Marea Britanie, Republica Cehă, Slovacia, Suedia şi Spania.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Tehnician electricitate2 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie să deţină calificare tehnică în domeniu, să aibă experienţă 2 ani şi să vorbeasca limba engleza bine; tehnician flexibil, care are deja o prima experienta in repararea masinilor intr-o zona de productie si care doreste in continuare sa invete multe lucruri; oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade); persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Termen limită 31 mai 2016. Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza in atentia doamnei Eva Van Compernolle la urmatoarele 2 adrese de email: jobs@agrafresh.be , annelies.thomas@vdab.be . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Operator producţie – Departamentul de ambalare – 2 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aiba experienta 2 ani si sa vorbeasca limba engleza pentru a putea comunica cu colegii. Cautam oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade). Cautam persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Termen limită 31 mai 2016. Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza la urmatoarele 2 adrese de email: jobs@agrafresh.be , annelies.thomas@vdab.be . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Lucrător în producţie – camera de tăiere – 2 posturi. Cerinţe: candidatii trebuie sa aiba experienta 2 ani de zile si sa vorbeasca limba engleza pentru a putea comunica cu colegii. Cautam oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade). Cautam persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Termen limită 31 mai 2016. Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza la urmatoarele 2 adrese de email: jobs@agrafresh.be , annelies.thomas@vdab.be . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

FRANŢA

Lucrător în hotel – 1 post. Cerinţe: experienţă minimum 6 luni; franceza. Termen limită 30 iunie 2016. Se depun CV la adresa de e-mail: hotel.le.tourisme@wanadoo.fr

GERMANIA

Personal de serviciu în domeniul hotelier (f/b) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti si amabilitate; cunostinte bune de limba engleza si germana (nivel B1). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-143 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Personal servire clienţi (f/b) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti; capacitatea de a solutiona eventuale reclamatii primite din partea oaspetilor hotelului; autocontrol si rezistenta la stres; cunostinte bune de limba engleza (B1) si cunostinte foarte bune de limba germana, cel putin nivel B2. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-147 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Commis / Demichef de rang (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta anterioara, in special in domeniul servirii clientilor; cunoasterea bucatariei de inalta clasa, precum si a celei bavareze; cunostinte de baza in Microsoft Office; aspect prietenos, bine ingrijit si bune maniere; foarte bune abilitati de comunicare si organizare; flexibilitate si spirit de echipa; cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (nivel B2). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-148 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Bucătar (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca bucatar; cunostinte in bucataria à la carte si in pregatirea diferitelor sortimente de friptura; aspect ingrijit si bune maniere; cunoasterea si respectarea normelor de igiena la locul de munca; fiabilitate si disponibilitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germană. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-149 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Demichef de rang (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesională încheiată, precum şi experienţă în domeniu, în special în organizarea meselor festive; aspect îngrijit şi bune maniere, orientare către clienţi; cunoştinţe bune de limbă engleză şi germană, cel puţin nivel B1. Termen limită: 25 iunie 2016. Se transmite CV-ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG – 71 şi doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Bucătar (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala încheiată ca bucătar şi bune abilităţi în domeniu; aspect îngrijit şi bune maniere, rezistenţă la stres; disponibilitate de a lucra în echipă; fiabilitate, creativitate şi flexibilitate; cunoştinţe bune de limba engleză (cel putin nivel B1) şi cunostinţe de bază de limba germană. Termene limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-142 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Factor poştal – 15 posturi. Cerinţe: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer mecanic (f/b) – 8 posturi. Cerinţe: studii de masterat finalizate în inginerie mecanică sau mecatronică; experienţă în lucrul cu programul Catia V5 (EHI/ ELB); cunoaşterea majorităţii componentelor electrice, a arhitecturii şi caracteristicilor autovehiculelor, precum şi a aplicatiilor Microsoft Office; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra în echipă; abilităţi de comunicare, asertivitate şi seriozitate; cunoştinţe bune de limba engleza (scris şi vorbit). Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană (dacă este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinţă TEC2016-NSB-14 şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer electrician (f/b) – 6 posturi. Cerinţe: studii universitare sau postuniversitare finalizate în inginerie electrică, mecanică sau mecatronică; experienţă în efectuarea de măsurători ale componentelor electrice ale autovehiculelor; cunoasterea majoritatii componentelor electrice de automobile si a aplicatiilor Microsoft Office; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate; cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit). Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-15 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D – 1 post. Cerinţe: cel puţin 2 ani experienţă în modelarea şi proiectarea mid-poli; experienţă în lucrul cu standardul XML şi formatul COLLADA, în formatarea fisierelor FPX si Kodak FlashPix; abilităţi excepţionale în Maya şi 3DS Max, în sisteme integrate hardware şi software, precum şi în utilizarea programelor Microsoft Office; experienţă în Cinema 4D şi cunoştinţe de bază de Java; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra atât independent, cât şi în echipă; abilitati de comunicare, atentie la detalii, asertivitate si seriozitate; cunostinte bune de limba engleza si germana (scris, vorbit) – nivel B1. Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-16 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic industrial (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca mecanic industrial sau constructor mecanic; constituie avantaj experienta anterioara in asamblare; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); disponibilitate de a lucra in schimburi; apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141730968-S,Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Tâmplar (alternativ dulgher) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca tamplar/dulgher; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; precizie si exactitate; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), DOAR in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141628567-S, Schreiner/Tischler” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical geriatrie (f/b) – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca asistent medical in geriatrie si experienta de baza in ingrijirea persoanelor varstnice; pana la recunoasterea calificarii, pentru care este necesar nivelul B2 de limba germana, angajarea se va face pe un post de asistent auxiliar; cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (minimum nivel A1). Termen limită 25 iunie  2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-145 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Exista posibilitatea sustinerii interviului telefonic sau pe Skype.

Asistent medical generalist (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist sau asistent medical in geriatrie; permis de conducere categoria B; cunostinte foarte bune de limba rusa/poloneza si cunostinte bune de limba germana (min. nivel B1). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-126 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical în pediatrie/ Unitatea de Terapie Intensivă Neonatologie (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si inregistrare in domeniul de specialitate; experienta anterioara in neonatologie sau pediatrie; disponibilitatea de a lucra in echipa; rezistenta fizica si pizca; cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-106 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical Terapie Intensivă (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata, cu experienta in Terapie Intensiva; responsabilitate si angajament; disponibilitate de a studia tehnici noi de ingrijire medicala; capacitatea de a colabora cu toate grupurile profesionale; cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-107 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Medic asistent în microbiologie (f/b) – 1 post. Cerinţe: specializare in Stiinte Medicale; Interes pentru proiecte stiintifice, precum si pentru participarea la serviciile medicale de urgenta; cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (min. nivel B2). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-109 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

IRLANDA

Vopsitor auto – 1 post. Cerinţe: 5 ani experienta; limba engleza nivel B1. Termen limită 26 mai 2016. CV europass in limba engleza trimis la adresele de email eurescork@welfare.ie si info@dineencrashrepairs.ie

Tinichigiu auto – 1 post. Cerinţe: aplicantii trebuie sa aiba 5 ani experienta in domeniul repararii masinilor avariate; limba engleza nivel B1. Termen limită 26 mai 2016. CV europass in limba engleza trimis la adresele de email eurescork@welfare.ie si info@dineencrashrepairs.ie

MAREA BRITANIE

Îngrijitor persoane – 50 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu, iar in cazul doamnelor este acceptata experienta cu rudele acestora; engleza – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:corina@avantacare.com

Îngrijitor personae – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: jobs@careinhand.co.uk

Îngrijitor persoane la domiciliu – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B1, abilitati de comunicare; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: VictoriaEverett@bluebirdcare.co.uk

NORVEGIA

Asistent universitar tehnică de calcul – 1 post. Cerinţe: studii postuniversitare in tehnica de calcul sau domenii conexe, cu expertiza in doua sau mai multe din urmatoarele domenii: criminalistica digitala, Cyber Security, Network Security, Computer Science, Data Science. Calificare de predare sau experienta-avantaj; deschidere pentru modele inovatoare de invatare si de predare; engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 17 mai 2016. Se completeaza aplicatia pe care o gasiti la: https://www.noroff.no/images/docs/employment_application_form_v2-2.pdf si se trimite la adresa de e-mail: education@noroff.no cu specificatia „Tutor in Computing”

Lector/ lector superior în criminalistica digitală/ securitatea calculatoarelor – 1 post. Cerinţe: calificare postuniversitara, preferabil doctorat intr-un domeniu legat de tehnica de calcul; capacitate de a preda o varietate de discipline, experienta in domeniul securitatii calculatoarelor sau in criminalistica digitala – avantaj; calificare de predare sau experienta – avantaj; experienta in proiectare, dezvoltare – avantaj; publicatii si proiecte de cercetare in domeniu – avantaj; engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 17 mai 2016. Se completeaza aplicatia pe care o gasiti la: https://www.noroff.no/images/docs/employment_application_form_v2-2.pdf si se trimite la adresa de e-mail: education@noroff.no cu specificatia „Lecturer/Senior Lecturer in Digital Forensics/Computer Security”

REPUBLICA CEHĂ

Şofer profesionist camion (transport internaţional) – 15 posturi. Cerinţe: permis conducere C+E; calificare sofer profesionist; 3 ani experienta ca sofer profesionist; ceha/ germana/ engleză. Termen limită 31 mai 2016. CV in ceha/ engleza/ germana la artnerova@jmit.cz; persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Şofer camion (transport intern şi internaţional) – 1 post. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere C+E +calificare; experienţă – avantaj; cehă, slovacă. Termen limită: 31 mai 2016. Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

Şofer camion C+E – 3 posturi. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere; calificare conducător auto; engleză/ cehă/ slovacă. Termen limită 31 mai 2016. MARTA Korcikova +420 596 098 816; CV la korcikova.m@seznam.cz

Manager logistică – 1 post. Cerinţe: experienta in pozitie similara intr-o alta companie de expediere de marfuri sau logistica – 5 ani; abilitati PC; abordare proactiva, flexibilitate, concentrare asupra comertului; excelente abilitati de comunicare, aptitudini organizatorice; autonomie, simt al logicii; engleza (scris,vorbit), germana avantaj. Termen limită 29 mai 2016. CV in limba engleza /rusa la:Apollinarija Nazarcukova vychod@sgm-group.eu

SLOVACIA

Șofer autocamion transport internaţional – 30 de posturi. Cerințe: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experiența, cazier curat, fără probleme de sănătate sau psihice, serios, harnic. Limba engleză sau germană de bază. Termen limită: 31 decembrie 2016. Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

Îngrijitor persoane/ infirmier – 7 posturi. Cerinţe: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Termen limită 31 decembrie 2016. Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

SPANIA

Maseur – 1 post. Cerinţe: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi: Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 posturi. Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax