Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate. Mecanici, tâmplari şi ingineri în Germania, şoferi în Cehia şi Slovacia. OFERTA completă prin EURES

Publicat

operator masini_7 AJOFM Alba prezintă oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 19 aprilie, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi în Germania, pentru mecanici industriali şi tâmplari, iar alte joburi sunt disponibile în Belgia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Norvegia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia şi Spania.

Lista posturilor disponibile:

BELGIA

Baby sitter – 1 post. Cerinţe: experienţă în muncă aproximativ 2 ani; bune cunoştinţe de limba engleză; flexibilitate în privinţa orelor de lucru (maximum 38 ore/ săptămână); disponibilitate de a rămâne cu familia pentru o prioada de 3 ani; limba engleză – cunoştinţe bune. Termen limită: 28 aprilie 2016. Se transmite CV in limba engleza sau olandeza la urmatoarea adresa de email: niki_peeters@hotmail.com. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

GERMANIA

Factor poştal – 15 posturi. Cerinţe: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer sistem de navigaţie satelit Galileo (f/b) – 1 post. Cerinţe: diploma de masterat in Navigatie, Inginerie Electrica, Telecomunicatii, fizică sau Inginerie Aerospatiala; cunostinte aprofundate in arhitectura de satelit si in aplicatii de sisteme de navigatie; cunostinte specifice in domeniul conceptelor de navigatie prin satelit, de prelucrare a datelor care variaza si de tehnici de pozitionare si de procesare a semnalului, de algoritmi si instalatii de prelucrare a segmentului terestru; experienta de prelucrare a datelor si de programare folosind C ++, Matlab si limbaje de scriptare; experienta demonstrata in domeniul Galileo sau GPS; disponibilitatea de a lucra pe o perioada mai lunga in unul din centrele europene Galileo, in special in Noordwijk (zona Amsterdam), Munchen sau Praga. Limba engleza fluent, constituie avantaj o a doua limba straina (de preferinta limba germana). Termen limită: 30 aprilie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii in domeniu, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de,in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „System Engineer Galileo Services” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer electrician (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare în Automatică şi Control sau într-un domeniu similar, finalizate cu diplomă de licenţă şi/sau 2-3 ani experienţă în domeniu; capacitatea de a lucra independent; creativitate si atentie la detalii; disponibilitate de a calatori, flexibilitate si spirit de echipa; cunostinte bune de limba engleza; cunostintele de limba germana constituie avantaj. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-7 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer calitate (producţia de echipamente în industria aerospaţială) (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; experienta profesionala pertinenta intr-o pozitie de control al calitatii, in mod ideal intr-o industrie strict reglementata (industria auto,aerospatiala, farmaceutica, tehnologie medicala); buna cunoastere a standardelor relevante de management al calitatii (ISO 9001, ISO 14001, EN-9100); constituie avantaj o certificare in inginerie sau audit ASQ, Six Sigma sau in Management LEAN; Cunoasterea FMEA; cunostinte bune de statistica; cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire) si cunostinte bune de limba germana – B. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-10 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Dezvoltator software (f/b) – 1 post. Cerinţe: studii superioare in domeniul dezvoltarii de software, al informaticii sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta; mai multi ani de experienta in lucrul cu limbaje de programare C ++, C # sau Delphi; cunostinte bune de limba engleza, constituie avantaj limba germana (nu este obligatoriu). Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-12 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Ergoterapeut (f/b) – 2 posturi. Cerinţe: calificare profesionala in domeniu; Cunostinte in domeniul neurologiei si pediatriei; permis de conducere categoria B si automobil propriu, intrucat activitatea presupune si deplasarea la domiciliul pacientilor, in perimetrul oraselor Wurselen si Aachen; orientare catre client, flexibilitate, seriozitate si motivare; cunostinte bune de limba germana. Termen limită 30 aprilie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, insotit de scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator, in limba germana, la adresa de e-mail rembold@praxisrembold.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer mecanic (f/b) – 8 posturi. Cerinţe: studii de masterat finalizate în inginerie mecanică sau mecatronică; experienţă în lucrul cu programul Catia V5 (EHI/ ELB); cunoaşterea majorităţii componentelor electrice, a arhitecturii şi caracteristicilor autovehiculelor, precum şi a aplicatiilor Microsoft Office; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra în echipă; abilităţi de comunicare, asertivitate şi seriozitate; cunoştinţe bune de limba engleza (scris şi vorbit). Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană (dacă este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinţă TEC2016-NSB-14 şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer electrician (f/b) – 6 posturi. Cerinţe: studii universitare sau postuniversitare finalizate în inginerie electrică, mecanică sau mecatronică; experienţă în efectuarea de măsurători ale componentelor electrice ale autovehiculelor; cunoasterea majoritatii componentelor electrice de automobile si a aplicatiilor Microsoft Office; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate; cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit). Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-15 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D – 1 post. Cerinţe: cel puţin 2 ani experienţă în modelarea şi proiectarea mid-poli; experienţă în lucrul cu standardul XML şi formatul COLLADA, în formatarea fisierelor FPX si Kodak FlashPix; abilităţi excepţionale în Maya şi 3DS Max, în sisteme integrate hardware şi software, precum şi în utilizarea programelor Microsoft Office; experienţă în Cinema 4D şi cunoştinţe de bază de Java; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra atât independent, cât şi în echipă; abilitati de comunicare, atentie la detalii, asertivitate si seriozitate; cunostinte bune de limba engleza si germana (scris, vorbit) – nivel B1. Termen limită 10 mai 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-16 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic industrial (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca mecanic industrial sau constructor mecanic; constituie avantaj experienta anterioara in asamblare; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); disponibilitate de a lucra in schimburi; apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141730968-S,Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Tâmplar (alternativ dulgher) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca tamplar/dulgher; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; precizie si exactitate; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), DOAR in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141628567-S, Schreiner/Tischler” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

IRLANDA

Ciontolitor tranşator carne – 5 posturi. Cerinţe: sunt necesare experienta in dezosarea carnii si experienta intr-un abator pe linia de productie; este necesara cunoasterea limbii engleze – nivel B2 (utilizator indepedent). Termen limită 30 aprilie 2016. CV europass in engleza trimis la adresa de email Edward.Kavanagh@welfare.ie.

MAREA BRITANIE

Bucătar – 50 posturi. Cerinţe: calificare de bucatar si cel putin 1 an experienta in domeniu; cunostinte operare calculator pentru a putea fi capabili in preluarea si onorarea comenzilor; limba engleza – nivel A2 scris si citit. Termen limită: 1 mai 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la aresa de email norina@culturepot.co.uk. Interviul va avea loc la hotel Novotel in Bucuresti intre 10-12 mai 2016

Îngrijitor persoane – 50 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu, iar in cazul doamnelor este acceptata experienta cu rudele acestora; engleza – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:corina@avantacare.com

Îngrijitor personae – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: jobs@careinhand.co.uk

Îngrijitor persoane la domiciliu – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B1, abilitati de comunicare; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: VictoriaEverett@bluebirdcare.co.uk

NORVEGIA

Postdoctorand în Departamentul reţele mobile de date despre instrumente de analiză – 1 post. Cerinţe: doctorat in Informatica, Inginerie electrica sau domenii conexe; cunostinte solide in analiza de date si statistici; abilitati analitice solide; experienta in instrumente de analiza de date, masuratori si experimente; experienta in Linux si limbaje de scripting; familiarizare cu retele MBB si video mobil; abilitati interpersonale bune si dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale; engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 1 mai 2016. Se trimit: scrisoare de intentie (in care sa specificati calificarile si interesele de cercetare), CV (cu educatie si lucrari academice, publicatii stiintifice), in limba engleza, numele si datele de contact ale 2-3 referinte (specificati legatura cu d-stra, adresa de e-mail si nr. telefon). Toate documentele trebuie transmise intr-un document PDF la adresa de e-mail: ozgu@simula.no). Pentru mai multe informatii, Dr. Ozgu Alay, tel. 4798485362

Doctorand în Departamentul de analiză date mobile – 1 post. Cerinţe: master in Informatica, Inginerie electrica sau domenii conexe. Cunostinte solide in sisteme de retele si comunicatii; experienta in Linux si limbaje de scripting; familiarizare cu retele de telefonie mobila si video mobila; bune abilitati interpersonale si dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale; engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 1 mai 2016. Se trimit: scrisoare de intentie (in care sa specificati calificarile si interesele de cercetare), CV (cu educatie si lucrari academice, publicatii stiintifice), in limba engleza, numele si datele de contact ale 2-3 referinte (specificati legatura cu d-stra, adresa de e-mail si nr. telefon). Toate documentele trebuie transmise intr-un document PDF la adresa de e-mail: ozgu@simula.no). Pentru mai multe informatii, Dr. Ozgu Alay, tel. 4798485362

OLANDA

Dulgheri – 3 posturi. Cerinţe: calificare si experienta de minim 3 ani.( sisteme in straturi,schele); autourism propriu. Se accepta si o echipa de 3 persoane; engleza sau germana – conversational. Termen limită 1 mai 2016. Se trimite CV Europass cu poza la adresa de e-mail:info@zentrumfa.nl.Dl.Jan Bemelmans, tel:0031-6-22373927

REPUBLICA CEHĂ

Şlefuitori, pilotori – 5 posturi. Cerinţe: stare buna de sanatate, abilitati manuale bune; germana constituie avantaj. Termen limită 1 mai 2016. CV la email:hazlov@abydos.cz;rebeca.miclau@abydos.cz;tel:0040748873233

Şofer profesionist camion (transport internaţional) – 15 posturi. Cerinţe: permis conducere C+E; calificare sofer profesionist; 3 ani experienta ca sofer profesionist; ceha/ germana/ engleză. Termen limită 31 mai 2016. CV in ceha/ engleza/ germana la artnerova@jmit.cz; persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Şofer camion (transport intern şi internaţional) – 1 post. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere C+E +calificare; experienţă – avantaj; cehă, slovacă. Termen limită: 31 mai 2016. Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

Şofer camion C+E – 3 posturi. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere; calificare conducător auto; engleză/ cehă/ slovacă. Termen limită 31 mai 2016. MARTA Korcikova +420 596 098 816; CV la korcikova.m@seznam.cz

SLOVACIA

Șofer autocamion transport internaţional – 30 de posturi. Cerințe: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experiența, cazier curat, fără probleme de sănătate sau psihice, serios, harnic. Limba engleză sau germană de bază. Termen limită: 31 decembrie 2016. Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

Îngrijitor persoane/ infirmier – 7 posturi. Cerinţe: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Termen limită 31 decembrie 2016. Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

SPANIA

Maseur – 1 post. Cerinţe: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi: Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 posturi. Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax