Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuri de muncă în străinătate pentru stagiari calificaţi în ferme, ingineri, medici şi lucrători în turism

Publicat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba face cunoscute ofertele de joburi din reţeaua EURES, în ţările: Austria, Danemarca, Germania, Italia, Lituania şi Malta.

În Austria se caută şapte drujbişti cu experienţă minimă de 1 an; cunoaşterea limbii germane mediu sau avansat este obligatorie.

Danemarca are nevoie de 25 de lucrători stagiari calificaţi în ferme. Candidaţii trebuie să aibă şcoala de profil absolvită în promoţia 2010, să aibă vârsta între 18-30 de ani şi să cunoască engleza foarte bine.

Pentru industria aeronautică, în Germania este nevoie de un şef echipă STRESS, un inginer STRESS, un manager validare STRESS şi un inginer proiectare aerostructuri.

Italienii caută medici recuperare fizică sau neurolog. Trebuie să aibă experienţă şi specializare în domeniu, să cunoască italiana nivel de bază.

Un inginer energetic şi un inginer constructor îşi poate găsi un job în Lituania. Se cere experienţă în funcţii de conducere minim 1 an, permis B, cunoaşterea limbii engleze şi rusă.

Joburi se mai găsesc şi în Malta în domeniul turismului: recepţioner restaurant şi manager restaurant. Se cere 3 – 5 ani experienţă în restaurant de 5 stele, engleză fluent.

Oferta completa se poate consulta pe site- ul ANOFM, pagina EURES, https://eures.anofm.ro/. Tot aici găsiti şi termenele de depunere a CV-urilor.

Pentru a aplica la aceste oferte va puteti adresa consilierului EURES, Simona Iosep, la sediul AJOFM Alba, Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0258 831137.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax